Reinventam retetele pascale cu gama Deluxe: 4 variante de bruschete
Nu stim cum sunteti voi, insa la noi in familie bruschetele sunt la ordinea zilei. Fie ca le pregatim pentru o seara cu invitati, fie pentru micul dejun, alaturi de o omleta si cateva legume feliate, fie ca o gustare rapida pentru acele momente in care nu avem chef sa stam prea mult in bucatarie, acest fel de mancare rapid si incredibil de delicios ne scoate intotdeauna din incurcatura.
Pentru masa Pastelui, va propunem alaturi de Lidl sa incercam impreuna 4 dintre variantele noastre preferate de bruschete. Credeti-ne sunt pentru toate gusturile: bruschete cu file de ansoa in ulei de masline, cu specialitate de branza proaspata, cu creveti si ardei iuti macinati si cu file de ton galben in ulei de masline.
Noi am avut un ajutor de nadejde nu doar la cumparaturi, cand si am pregatit mancarea: bebe Cosanzean, care adora sa fie implicat in activitatile noastre.
Ingredientele pe care le vom folosi la toate cele 4 retete de bruschete:
– doua baghete proaspete;
– ulei de masline extravirgin;
– sare de Himalaya;
– cativa catei de usturoi.
Lista finala a ingredientelor:
Prepararea bruschetelor:
Feliem baghetele si le stropim cu putin ulei de masline doar pe o parte. Le punem pe un grill la foc tare cu partea pe care am stropit ulei de masline pe gratar pentru a se rumeni si a prinde culoare (timp de 2-3 minute). La final frecam fiecare felie de paine cu usturoi.
Iar acum sa trecem la topingurile pe care le vom folosi pentru fiecare bruscheta in parte:
1. Bruschete cu file de ton galben in ulei de masline.
Ingrediente:
– file de ton galben in ulei de masline;
– avocado bine copt;
– rosii cherry;
– patrunjel maruntit.
Cum se prepara:
– Pe o bruscheta adaugam bucati de avocado, rosii cherry feliate si tonul galben. La final presaram patrunjel maruntit si sare de Himalaya.
2. Bruschete cu file de ansoa in ulei de masline.
Ingrediente:
– file de ansoa in ulei de masline;
– fasole conserva;
– masline negre maruntite;
– patrunjel maruntit;
– ulei de masline extravirgin.
Cum se prepara:
– intr-o oala micuta adaugam o lingurita de ulei de masline extravirgin, o mana de fasole boabe (pe care le pasam usor cu furculita pentru a le marunti), maslinele, patrunjelul si putina sare de Himalaya. Lasam pe foc un minut, iar apoi adaugam amestecul peste bruschete. Presaram pe deasupra file de ansoa maruntit.
3. Bruschete cu specialitate de branza proaspata.
Ingrediente:
– branza proaspata;
– rosii uscate;
– patrunjel maruntit;
– capere.
Cum se prepara:
– intindem branza proaspata pe felia de paine, dupa care adaugam rosiile uscate feliate, patrunjelul maruntit si cateva capere. La final presaram sare de Himalaya.
4. Bruschete cu creveti si ardei iuti maruntiti.
Ingrediente:
– creveti;
– ardei iuti maruntiti in ulei de masline;
– usturoi maruntit;
– ulei de masline extravirgin;
– patrunjel.
Cum se prepara:
– intr-o oala mica adaugam o lingurita de ulei de masline extravirgin, jumatate de lingurita de ardei iuti maruntiti in ulei de masline (puteti adauga mai mult daca va place mancarea picanta) si cativa creveti. Presaram sare de Himalaya si punem pe foc timp de 3 minute. Punem amestecul pe feliile de paine si decoram cu patrunjel.
Acestea au fost cele 4 tipuri de bruschete delicioase cu ingredientele Lidl Deluxe. Speram sa va placa si sa incercati si voi retetele noastre.
Mai los va lasam clipul pentru mai multe detalii. Daca v-am facut pofta si vreti sa testati si voi retetele, nu uitati sa va inscrieti si in concursul organizat de Lidl in care puteti castiga o vacanta in Africa de Sud, Zambia si Zimbabwe pentru doua persoane, iPhone XS sau chiar o masina. Suna bine, nu? Multa bafta!
Write a comment