Pentru astazi vreau sa incercam impreuna impletitura sfoara (rope braid) – este o impletitura din doar doua sectiuni rotite, care arata extraordinar de bine pe orice tip de par (blond, brunet, cu fir subtire sau gros, drept sau cret).

Pe langa accesoriul clasic cu care v-am obisnuit, si anume elasticul de par subtire in nuanta parului, am folosit si un accesoriu auriu elegant perfect pentru aceasta perioada.

Care sunt pasii necesari pentru a obtine aceasta impletitura:

Pasul1: Aducem tot parul intr-o singura parte si il impartim in doua sectiuni.

Sfat: Pentru a va fi mai usor sa faceti impletitura puteti prinde parul in lateral cu un elastic subtire. Astfel, suvitele nu vor mai aluneca si vor fi mai usor de rasucit.

Pasul2: Impartim parul in doua sectiuni egale pe care le rasucim in aceeasi directie, apoi adaugam una peste alta (de obicei rasucim suvitele catre dreapta, apoi adaugam suvita din dreapta peste suvita din stanga) pana ajungem in zona varfurilor.

Pasul3: Prindem cu un elastic si incepem sa tragem usor de suvite de la varfuri urcand treptat catre baza (pentru o impletitura messy, cu putin volum).

Pasul4: Pentru ca firele de par sa ramana la locul lor pe tot parcursul zilei, finisam look-ul cu spray-ul fixativ NIVEA Volume Care.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments