impletitura lejera

Hello, mandrutelor,

Impletitura de astazi este una extrem de dragalasa, perfecta pentru acele dimineti in care nu ne intelegem cu parul nostru si trebuie neaparat sa ii facem ceva simplu si rapid.

Acest look este perfect atat pentru parul de lungime medie, cat si pentru cel scurt, dar si pentru cel drept, ondulat sau chiar cret.

Recent am schimbat nuanta parului si am inceput sa imi port parul cat mai drept. In ajutor imi vin noile produse din gama Styling de la NIVEA, sprayul modelator pentru par drept si cel pentru volum.

Sprayul modelator pentru par drept iti permite sa aranjezi si remodelezi parul drept pana ajungi la rezultatul dorit. Formula cu 0% alcool, particule usoare de ulei uscat si EUCERIT aranjeaza firele de par rebele si ofera un aspect sanatos al parului fara sa il usuce.

Sprayul modelator pentru volum se aplica foarte usor si se usuca de doua ori mai greu in comparatie cu spray-urile de fixare clasice pentru a iti permite sa aranjezi parul pana obtii rezultatul dorit.

NIVEA Styling spray modelator par drept

In clipul de mai jos testez pentru prima data aceste produse astfel incat sa vedeti si voi cum functioneaza pe parul meu.

Comments

comments