Am ajuns la impletitura cu numarul 5 din #25dezile25deimpletituri, proiectul demarat alaturi de NIVEA pentru cea mai frumoasa perioada a anului. Acest look este potrivit pentru Cosanzenele care au parul lung sau care folosesc extensii.

Accesoriile de care avem nevoie: 2 elastice subtiri si doua agrafe scurte in nuanta firului de par.

Care sunt pasii necesari pentru a obtine acest look:

Pasul1: Dam tot parul pe spate si luam doua suvite de par mai groase din zona cefei (una din stanga si una din dreapta).

Pasul2: Impartim fiecare suvita in trei sectiuni si impletim parul normal pana cand ajungem cat mai aproape de varfuri. La final prindem cu elasticele subtiri.

Pasul3: Pentru a oferi mai mult volum impletiturilor, tragem usor de suvite de la varfuri urcand usor catre zona radacinilor.

Pasul4: Luam suvita de par din stanga si o aducem ca o coronita peste cap, fixand-o cu o agrafa, apoi luam suvita de par din dreapta si o aducem peste cap, cat mai aproape de cealalta impletitura, fixand-o cu o agrafa. Incercam sa ascundem elasticele de par in spatele impletiturilor.

Pasul5: Finisam look-ul cu spray-ul fixativ NIVEA Volume Care care, pe langa faptul ca intareste firul de par si ii ofera volum, ingrijeste fara sa il usuce.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments