Sunt zile in care nu stim ce sa ii mai facem parului si nici nu avem prea mult timp la dispozitie. Parca nu ar merge nici impletit si nici prins coada. Ei bine… pentru acele momente am gasit o varianta minunata de coafura – dureaza doar cateva minute si poate fi facuta pe orice par (chiar si pe cel scurt) de orice persoana care are doua maini stangi. In plus, arata absolut minunat nu doar in poze ci si in realitate.

Singurele accesorii necesare si obligatorii sunt cateva agrafe colorate – cu cat sunt mai frumoase si mai deosebite, cu atat coafura va arata mai bine.

Pasii pe care trebuie sa ii parcurgem pentru a obtine acest look:

Pasul1: Pulverizam sampon uscat NIVEA Fresh Revive in nuanta potrivita parului nostru in zona radacinii si masam usor pentru a uniformiza produsul pe toata suprafata scalpului.

Pasul2: Trasam o carare laterala pe partea stanga si tapam suvitele de par de pe partea dreapta.

Pasul3: Concentrandu-ne pe sectiunea din stanga, folosim un pieptene cu peri desi si aducem tot parul dupa ureche.

Pasul4: Folosim agrafe colorate de aceeasi dimensiune, pe care le asezam una langa alta, incercand sa le aranjam astfel incat sa fie paralele.

Pasul5: Pentru o coafura de durata, folosim spray fixativ NIVEA Volume Care care ingrijeste, fortifica si protejeaza firul de par, oferindu-i volum si stralucire.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments