Nu stim ce faceti voi, insa noi incercam sa profitam din plin de ultimele zile de vara (chiar daca suntem in septembrie, mai avem la dispozitie putin timp de temperaturi care depasesc usor pragul de 30 de grade). In aceasta perioada vrem sa purtam cat mai des cu putinta accesoriile de par destinate sezonului cald pentru ca in scurt timp va trebui sa le depozitam undeva in spatele dressingului si sa uitam de ele aproape un an de zile.

Pentru astazi va propunem sa facem impreuna o impletitura foarte simpla si eleganta.

Cum peste noapte am adormit cu parul usor umed, iar de dimineata eram in intarziere si nu aveam timp nici de ondulator si nici de placa, am decis sa il port natural, intr-o impletitura cu un aer boem.

impletitura esarfa cosanzene

Singurul accesoriu folosit: o esarfa.

Pentru un plus de hidratare, inainte de a il impleti, am folosit balsamul leave-in NIVEA Hairmilk, ajutorul meu de nadejde pentru zilele in care parul meu este lipsit de stralucire si nu vrea sa stea deloc cum imi doresc eu. Am aplicat cateva pufuri de la jumatatea lungimii de par catre varfuri, insistand pe zona varfurilor, unde este decolorat si are nevoie de mai multa ingrijire.

Am dat tot parul intr-o parte si l-am impartit in doua sectiuni. Am prins esarfa de o sectiune, transformand-o astfel in a treia sectiune, apoi am impletit normal. Cand am ajuns aproape de varfuri am prins esarfa intr-un nod mic (nu am folosit elastic, nu am considerat ca este necesar).

Pentru ca firele rebele sa ramana la locul lor pe tot parcursul zilei, am folosit spray-ul fixativ NIVEA Care&Hold care, pe langa faptul ca ofera fixare de durata, regenereaza parul din interior si il fortifica, fara sa il usuce sau sa il deterioreze.

Comments

comments