Nu este o surpriza faptul ca nuantele pastel ale parului nu mai sunt atat de cautate ca in primavara; urmeaza o perioada de tranzitie, iar timpul este perfect pentru schimbari de look cat mai naturale. Anul acesta trendurile balayage, galaxy hair sau rainbow hair au fost la mare cautare, insa pentru toamna-iarna 2018, stilistii ne recomanda sa revenim la culorile pamantii.

Pentru Cosanzenele brunete cea mai frumoasa culoare pe care o pot incerca pe parul lor este roz-aramiu. Aceasta este destul de subtila, insa continua sa fie cel mai popular trend din aceasta perioada in ceea ce priveste colorarea parului.

Totul a inceput cu acest post pe Instagram. Thi Thao Tu, o tanara hairstilist care lucreaza la salonul UltraFade din Sydney, Australia, a facut aceasta transformare pe parul unei cliente.

https://www.instagram.com/p/BgHehe0FpuP/?utm_source=ig_embed

Imaginea a strans aproape 2000 de like-uri si sute de comentarii, inspirand stilisti din intreaga lume sa incerce aceste combinatii de nuante. Dupa aceasta postare, tot mai multe fotografii cu par roz-aramiu au fost urcate pe social media.

Si Michael Richards a ales sa incerce acest look pe parul unei cliente, iar rezultatul este minunat.

https://www.instagram.com/p/Bgk7uvwjnqX/?utm_source=ig_embed

Iar pe parul ombre arata incredibil de frumos.

https://www.instagram.com/p/BdrzQeIFbTe/?utm_source=ig_embed

Nuantele prind foarte bine pe parul brunet

https://www.instagram.com/p/BgoFHwYgy8p/?utm_source=ig_embed

Pe parul putin mai deschis, se poate lucra fie cu nuante trandafirii, fie cu unele mult mai aramii (in functie de preferinte).

https://www.instagram.com/p/BbHcwSSn834/?utm_source=ig_embed

Pentru a obtine aceste culori, Tu a declarat pentru Allure ca a folosit o combinatie de decolorant, un tratament care ajuta la reconstruirea parului ars si diverse nuante brune si rosii de vopsea.

De la aceste nuante se poate ajunge foarte usor la ceva mai intens si indraznet – mov si purpuriu magenta.

https://www.instagram.com/p/BfdthBbFyry/?utm_source=ig_embed

Comments

comments