Nu este o surpriza faptul ca nuantele pastel ale parului nu mai sunt atat de cautate ca in primavara; urmeaza o perioada de tranzitie, iar timpul este perfect pentru schimbari de look cat mai naturale. Anul acesta trendurile balayage, galaxy hair sau rainbow hair au fost la mare cautare, insa pentru toamna-iarna 2018, stilistii ne recomanda sa revenim la culorile pamantii.

Pentru Cosanzenele brunete cea mai frumoasa culoare pe care o pot incerca pe parul lor este roz-aramiu. Aceasta este destul de subtila, insa continua sa fie cel mai popular trend din aceasta perioada in ceea ce priveste colorarea parului.

Totul a inceput cu acest post pe Instagram. Thi Thao Tu, o tanara hairstilist care lucreaza la salonul UltraFade din Sydney, Australia, a facut aceasta transformare pe parul unei cliente.

View this post on Instagram

Rosy brown 🥀

A post shared by THI (@hairby_teee) on

Imaginea a strans aproape 2000 de like-uri si sute de comentarii, inspirand stilisti din intreaga lume sa incerce aceste combinatii de nuante. Dupa aceasta postare, tot mai multe fotografii cu par roz-aramiu au fost urcate pe social media.

Si Michael Richards a ales sa incerce acest look pe parul unei cliente, iar rezultatul este minunat.

Iar pe parul ombre arata incredibil de frumos.

Nuantele prind foarte bine pe parul brunet

Pe parul putin mai deschis, se poate lucra fie cu nuante trandafirii, fie cu unele mult mai aramii (in functie de preferinte).

Pentru a obtine aceste culori, Tu a declarat pentru Allure ca a folosit o combinatie de decolorant, un tratament care ajuta la reconstruirea parului ars si diverse nuante brune si rosii de vopsea.

De la aceste nuante se poate ajunge foarte usor la ceva mai intens si indraznet – mov si purpuriu magenta.

View this post on Instagram

Desert Rose 🌹 🌵 The palette for this look was very inspired by my good friend @caitlintyczka who I consider to be the queen of muted, dusty tones! She knows her stuff when it comes to the color wheel. I wanted to create something very southwestern feeling with the color and pattern! The light band you see is my model @laurenehairmodel ‘s blonde, which I toned beige before coloring. I used @matrix #socolorcult to create this look as well as their Total Results #Rebond system to keep Lauren’s hair healthy and shiny during her service. 🌹🌵🌹 #matrixpartner #thebtcteam #btconeshot_festival18 #btconeshot_unconventionalcolor18 #btcbigshot_creativecolor18 #btcbigshot_editorial18 #trendvisionusa #creativevision #colorvision ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #behindthechair #modernsalon #americansalon #esteticausa #beautylaunchpad #dustyrose #dusryrosehair #mutedhair #drainbow #hairgoals #colorfulhair #festivalhair #coachellahair #coachella #coachellafashion

A post shared by Caitlin Ford (@caitlinfordhair) on

Comments

comments