impletitura rasucita

In cazul in care nu mai stiti cum sa va prindeti parul, nu va faceti griji. Avem noi cele mai bune idei. Impletitura de astazi este una foarte rapida, perfecta pentru acele dimineti in care nu am auzit alarma ceasului si suntem in intarziere. Este gata in doar cateva minute (cred ca in 2-3 minute am reusit sa o facem) si poate fi purtata atat la birou, accesorizata la o tinuta foarte eleganta, cat si la scoala, alaturi de uniforma clasica sau o tinuta casual.

Singurele accesorii folosite au fost cateva elastice subtiri si rezistente.

Coafura este obtinuta dintr-o combinatie de doua impletitura: una rasucita, din doua suvite si o impletitura falsa.

Care sunt pasii necesari pentru a obtine acest look.

1. Dam tot parul intr-o parte.

2. Luam o sectiune de par din zona bretonului si o impartim in doua. Adaugam prima suvita peste a doua, rasucind-o. Continuam acest proces pana ajungem in zona gatului insa, de fiecare data cand rasucim suvitele, mai adaugam inca una la acestea.

3. Cand am terminat de rasucit tot parul, il prindem cu un elastic, pe care il ascundem cu o suvita subtire de par.

4. Pentru mai mult volum tragem usor de suvitele de par, incepand cu zona de langa elastic si urcand treptat pana in zona bretonului.

5. Coboram usor cativa centimetri mai jos si prindem parul cu un elastic. Impartim parul in doua (intre cele doua elastice) si il trecem prin bucla obtinuta – astfel obtinem acea impletitura falsa de care va spuneam mai sus. Tragem usor de el pentru mai mult volum.

6. Repetam acelasi proces de cate ori este necesar sau pana cand ajungem cat mai aproape de zona varfurilor.

7. Ultimul pas este si cel mai important deoarece ne ajuta sa avem o impletitura perfect aranjata pe tot parcursul zilei si consta in pulverizarea spray-ului fixativ NIVEA Care & Hold, care ofera fixare de durata si ingrijire fiecarui fir de par.

Pentru mai multe detalii va invitam sa urmariti tutorialul video de mai jos:

Comments

comments