In perioada iernii trebuie sa ne protejam parul de factorii externi si de temperaturile scazute. In plus, daca il tinem desprins acesta se poate electriza frecandu-se de straturile de haine sau chiar incurca. Cele mai simple si mai usoare metode pentru a avea grija de parul nostru in perioada iernii (dar si pentru a arata frumos) este sa il prindem in diverse moduri – de la codite simple la impletituri simpatice.

Astazi va prezentam una dintre cele mai dragute variante pentru a purta parul in zilele in care purtam caciula: il prindem in doua codite impletite.

Singurele accesorii necesare sunt doua elastice subtiri in nuanta parului.

Iata care sunt pasii necesari pentru a obtine aceste doua codite impletite:

Pasul1: Pentru a improspata aspectul parului si a ii da putin volum folosim samponul uscat NIVEA Fresh Revive.

Pasul2: Impartim parul in doua suvite, apoi impartim fiecare suvita in trei sectiuni egale pe care le impletim normal si cat mai lejer (cu cat sunt mai lejere, cu atat impletitura va arata mai bine).

Pasul3: Cand ajungem aproape de zona varfurilor, prindem bine cu elasticele subtirele.

Pasul4: Pentru ca suvitele sa ramana la locul lor si sa nu alunece din impletitura pulverizam spray fixativ NIVEA Volume Care, care nu doar fixeaza parul, ci il si hraneste si il protejeaza de factorii externi.

Ultimul pas: punem pe cap Caciula Cosanzenelor si suntem gata de infruntat iarna.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments