impletitura craciun

Daca si voi sunteti ca noi si va place sa va dati intalnire cu prietenele prin targurile de Craciun, sa mancati turta dulce, sa faceti poze cu toate decoratiunile si casutele de poveste, inseamna ca pe langa tinutele frumoase pe care le alegeti cu mare atentie incercati sa va faceti si o coafura draguta care sa arate bine in pozele pe care urmeaza sa le postati pe Instagram.

Aceasta combinatie de impletituri are la baza impletitura simpla – din trei sectiuni. Dureaza cateva minute si este foarte usor de realizat. In plus, singurele accesorii de care avem nevoie sunt cateva elastice subtiri.

Iata care sunt pasii necesari pentru a obtine aceasta coafura minunata:

Pasul1: Pentru a curata scalpul si a improspata parul, folosim samponul fixativ NIVEA Fresh Revive (eu am nevoie de cel in nuanta Dark), apoi masam bine zona astfel incat sa intindem produsul pe intreaga suprafata.

Pasul2: Luam o suvita subtire de par dintr-o parte o impartim in trei sectiuni si incepem sa o impletim normal pana in zona varfurilor, apoi prindem cu un elastic.

Pasul3: Luam o alta suvita subtire de par de langa prima suvita, o impartim in trei seciuni si o impletim normal; la final prindem cu un elastic subtire.

Pasul4: Acum trecem pe cealalta parte a cararii si repetam acelasi proces.

Pasul5: Luam o suvita de par mai groasa din zona calotei, o impartim tot in trei sectiuni egale si o impletim pe spate, adaugand treptat la aceasta impletiturile subtiri. La final prindem cu un elastic.

Pasul6: Pulverizam spray fixativ NIVEA Care Volume pentru un finisaj perfect si o coafura de lunga durata.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments