impletitura cascada

Profitam de faptul ca este vacanta si incercam sa acordam mai multa atentie oamenilor dragi din jurul nostru. Pentru o iesire in oras cu partenerul de cuplu am gasit o varianta foarte frumoasa si eleganta de impletitura care sunt convinsa ca va va placea maxim. Este vorba despre impletitura cascada realizata pe o singura parte.

Pentru acest look avem nevoie de un singur elastic de par subtirel.

Iata care sunt pasii necesari pentru a obtine impletitura cascada pe o singura parte:

Pasul1: Luam o suvita de par din zona bretonului (lateral) si o impartim in trei sectiune egale. Incepem sa impletim aceste sectiuni, adaugand de fiecare data o noua sectiune de par de deasupra la impletitura deja formata.

Pasul2: Sectiunea din fata trebuie sa ramana intotdeauna libera astfel incat sa para ca parul curge in cascada. Aceasta va fi inlocuita cu o alta suvita cat mai apropiata de ea (o putem lua fix de sub ea).

Pasul3: Repetam acest proces de 5-6 ori – impletim normal, adaugand in partea de sus o suvita noua la cea deja existenta, iar in partea de jos lasam suvita libera, inlocuind-o cu una fix de sub aceasta.

Pasul4: Incepem sa impletim normal, coborand treptat catre zona varfurilor si prindem la final cu un elastic subtire.

Pasul5: Pentru un look romantic, tragem usor de suvitele de par astfel incat sa ii dam impletiturii mai mult volum si neaparat pulverizam spray fixativ NIVEA Volume Care.

Aceasta impletitura arata foarte bine atat pe parul drept, cat si pe cel ondulat (eu recomand onduleurile, completeaza coafura).

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments