Revenim la bucle, preferatele noastre. Recent am primit o mega provocare de la oamenii faini de la Philips – sa facem mai multe tipuri de bucle folosind un singur ondulator. Nu am avut nevoie de mai mult de o secunda de gandire, ca am si acceptat 🙂

Asadar, am reusit sa facem nu unul, nu doua, nu trei, nu patru… ci CINCI tipuri de bucle folosind acelasi ondulator.

Produsul pe care l-am utilizat este un ondulator din gama StyleCare de la Philips, cu o bara medie de 25 de mm acoperita cu invelis ceramic din turmalina pentru a oferi buclelor o stralucire si un luciu perfecte. Temperatura poate ajunge pana la 200°C pentru a ne permite sa ondulam pana si cel mai neastamparat si dificil fir de par.

Varful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a ramane rece; il poti tine in siguranta in timpul coafarii, pentru usurinta optima in utilizare.

Ondulatorul are o durata de incalzire scurta, fiind gata de utilizare in doar 60 de secunde.

Mai multe detalii despre acest ondulator gasiti aici

Mai jos va arat care sunt tipurile de bucle realizate si cum le putem obtine:

1. Bucle saltarete

Luam o suvita mai groasa de par si o rasucim in jurul barei ondulatorului, incercand nu avem niciun spatiu intre firele de par. Asteptam timp de cateva secunde (parul meu se onduleaza destul de repede, asa ca 7 secunde sunt suficiente pentru mine), dupa care eliberam usor suvita de par.

2. Bucle naturale

Aceste bucle imita buclele naturale. Cum se realizeaza? Luam o suvita de par si o rasucim de doua ori in jurul barei ondulatorului. Asteptam cateva secunde, eliberam suvita, apoi continuam sa ondulam in sensul opus primei ondulari. Asteptam din nou cateva secunde si eliberam.

3. Bucle stranse

Luam o suvita de par mai subtire si, tinand ondulatorul usor perpendicular cu parul, rasucim suvita in jurul barei. Asteptam cateva secunde si eliberam.

4. Bucle rasucite

Pentru acest tip de bucle trebuie sa folosim suvite de par mai subtiri, pe care le rasucim cu ajutorul degetelor inainte de a le ondula.

5. Bucle lejere

Ultimul tip de bucle este preferatul nostru; buclele lejere se realizeaza rasucind o singura data o suvita de dimensiuni obisnuite pe par. In timp ce miscam ondulatorul in sus si in jos coboram catre zona varfurilor.

Acestea au fost cele 5 tipuri de bucle care ne plac maxim. Speram sa le incercati si voi.

Comments

comments