Continuam seria de impletituri pentru vara cu acest look usor bohemian, perfect pentru perioada festivalurilor sau pentru petrecerile de pe plaja.

Impletitura din aceasta saptamana este una foarte usor de realizat (fix asa cum v-am obisnuit) si arata minunat cu un accesoriu pe masura – eu am folosit unul cu detalii aurii.

Singurele accesorii de care avem nevoie pentru obtinerea acestui look sunt cateva elastice subtiri in nuanta parului.

Pasii necesari pentru impletitura boho chic:

Pentru a descurca parul si a ii oferi mai multa stralucire, folosim balsamul spray leave in de la NIVEA Hairmilk care nu are nevoie de clatire. Acesta poate fi aplicat atat pe parul umed (imediat dupa spalare si tamponare cu prosopul), cat si pe parul uscat – in momentul in care simtim ca parul are nevoie de putina hidratare.

1. Impartim parul in doua sectiuni egale (eu am pastrat cararea laterala, insa daca vreti carare pe mijloc o puteti face acum).

2. Luam o suvita de par din zona urechii, o impartim in doua si prindem cu un elastic. Trecem parul pe sub acest elastic si tragem usor de sectiune pentru a ii oferi mai mult volum.

3. Luam o alta suvita de par din spate, o prindem cu un elastic subtire si tragem din nou usor de ea. Repetam acest proces pana cand ajungem in zona varfurilor.

4. Repetam intregul proces si cu cealalta sectiune de par.

Pentru ca impletitura sa reziste, pulverizam fixativul NIVEA Care&Hold – pe langa faptul ca tine firele la locul lor, acest produs regenereaza parul din interior si il fortifica.

Incercati si voi aceasta impletitura si postati-o pe Instagram cu #cosanzene. Cele mai frumoase imagini vor fi postate pe contul nostru de Instagram.

Comments

comments