Ai pierdut timp pretios pentru a realiza si a aplica o masca de par, insa dupa spalare si uscare nu observi nicio imbunatatire. Ai folosit produse naturale, insa absolut nicio schimbare pentru parul tau?

Iata cateva trucuri nestiute pana acum, care vor imbunatati beneficiile mastilor de par:

IMG_1724

  1. Masca de par se aplica INTOTDEAUNA pe parul curat. Asa cum un tratament sau o masca de fata se aplica pe pielea curata, masca de par TREBUIE aplicata pe un par curat. Parul curat absoarbe mult mai bine nutrientii din produsele folosite.
  2. Parul trebuie separat in sectiuni, iar masca se aplica de la radacina pana la varfuri. Masca este un tratament natural ce firele de par pe intreaga lungime, si nu doar la varfuri sau la radacina. Sectionarea parului te ajuta sa intinzi masca uniform si sa nu sari peste anumite zone.
  3.  Prinde parul intr-un coc imediat dupa ce ai aplicat masca de par si foloseste un prosop usor umed pentru a il acoperi; prosopul ajuta la deschiderea porilor, asigurand o mai bine absorbtie a produselor. Acest truc ajuta ca produsele sa ramana prinse de firele de par si sa actioneze mult mai bine.
  4. Ai rabdare. De obicei masca de par trebuie lasata sa actioneze pentru aproximativ 15-30 de minute. De asemenea, nu tine prea mult masca in par deoarece te poti trezi cu parul imbacsit de produse si apoi iti va fi foarte greu sa il cureti complet.
  5. Nu spala parul cu apa fierbinte. Este foarte important ca temperatura apei sa fie una normala, usor spre rece. Apa fierbinte distruge firul de par.
  6. Samponarea este importanta! Parul trebuie samponat cu mare atentie, atat in zona radacinii, cat si pe lungimea acestuia. Maseaza usor intre maini, insa asigura-te ca nu freci – aceasta tehnica poate despica firul de par.
  7. Nu folosi balsam de par – masca de par actioneaza ca un balsam, asa ca nu trebuie sa iti incarci parul cu prea multe produse de ingrijire.
  8. Parul trebuie uscat COMPLET. Tamponeaza un prosop (indicat din bumbac) pe par, apoi lasa parul liber si usuca-l. Este important ca parul sa fie uscat complet inainte de a incepe sa il coafezi.

Comments

comments