*material realizat in colaborare cu Wella Professionals

Vremea calda nu aduce schimbari doar in garderoba, ci si in materie de hairstyling. Renunta la coafurile foarte studiate si fixe si opteaza pentru un par cu miscare naturala, ce pare aranjat cu minim de efort. Fa ca totul sa para simplu, dar de impact.

Arabella Zadic, trainer The Studio si membru echipa Wella Professionals, iti propune 5 look-uri de vara actuale, foarte usor de realizat.

Beach Waves

Summer Looks 2016

Summer Looks 2016

 

Par cu miscare naturala, lejera, inspirata de valurile marii. Pentru a obtine acest look este important sa ii dai parului volum la radacina cu ajutorul unei spume de styling, iar pe lungimi sa pulverizezi o lotiune pe baza de microparticule de sare ( EIMI Ocean Sprizz), pentru o fixare usoara si aspect mat, de vara. Intai se usuca bine radacinile cu o perie plata si apoi lungimile. Efectul de valuri se obtine utilizand ondulatorul pozitionat pe verticala. Lookul final se lucreaza cu degetele. Putem ciufuli usor parul cu foenul dat la viteza mica si jet de aer rece.

Impletituri

Summer Looks 2016

Pentru o impletitura reusita pregateste parul aplicand o lotiune pentru volum sau una pe baza de particule de sare, si usuca normal ajutandu-te de o perie. Foloseste tehnica fishtail sau clasica impletitura in trei.

Bucle

Summer Looks 2016

Summer Looks 2016

Primul pas pentru bucle rexistente cu aspect natural este aplicarea unei lotiuni de coafat ce ofera volum si contine particule din zahar pentru apretare si luciu ( EIMI Sugar Lift). Apoi, pe parul uscat foloseste ondulatorul pornind de dedesubt (ceafa) si mergand progresiv spre top. Opteaza pentru carari dispuse in zigzag pentru un efect vizual mai frumos. La final se recomanda desfacerea acestor bucle, pentru un aspect natural.

Coada de cal

Summer Looks 2016

Summer Looks 2016

Pare banala dar poate arata fabulos. Separa sectiunea din fata printr-o carare de la o ureche la cealalta. Prinde o coada de cal dedesubtul vartejului si fixeaza cu un elastic. Tapeaza cealalta sectiune, de top, netezeste-o usor si pozitioneaza-o spre spate, fixand-o de baza cozii. Alege o suvita din coada de cal si ruleaz-o in jurul elasticului si fixeaza cu o agrafa. Asftel vei ascunde elasticul iar finishul va fi mai curat. Netezeste usor partea frontala si lateralele cu o perie moale si pulverizeaza un pic de fixativ. Pentru a accentua efectul de undone, relaxeaza si textureaza cu degetele topul, pentru a fi mai natural.

Wet look

Summer Looks 2016

Summer Looks 2016

Acest look este imprumutat de pe podiumurile de moda. In cazul acestei coafuri este importanta pregatirea parului. Este necesara utilizarea unui primer (EIMI Velvet Amplifier) care uniformizeaza diferentele de structura de-a lungul firului de par. Apoi, pe parul uscat, se aplica de la radacina cativa centimetri spre lungimi un gel lucios cu grad mare de fixare ( EIMI Pearl Styler) sau un fixativ umed, cu luciu. Partea frontala astfel apretata o modelam cu ajutorul manilor pentru netezire si cu un pieptan pentru a da acel efect de “after shower”.

Comments

comments