Incep acest material prin a spune ca nu sunt o experta in ceea ce priveste machiajul. Am destul de putine produse de makeup si de fiecare data folosesc aproape aceleasi nuante atat pe pleoape, cat si pe buze. Insa asta nu m-a oprit din a iesi din zona de confort si a incerca sa fac un tutorial video cu machiajul pe care il port zilnic.

Usor stangace, m-am apucat de filmat fiind aproape convinsa ca nu voi posta niciodata acest clip pentru ca nu credeam ca o sa reusesc sa editez cine stie ce la el si ma gandeam ca sigur nu se va intelege mare lucru. Dar ghiciti ce?Nu doar ca imi place cum a iesit look-ul final, ci sunt atat de mandra de cum l-am editat incat pot spune fara doar si poate ca acesta este cel mai profi clip facut pana acum si sunt tare mandra de mine ca am reusit sa stau 4 ore in miez de noapte sa invat o aplicatie noua si sa editez asa cum trebuie ♥️

Fara sa mai trag mult de timp, va las sa urmariti tutorialul video, iar mai jos voi posta toate produsele de makeup pe care le-am folosit.

– Fond de ten Double Wear, Estee Lauder, nuanta Desert Beige;
– Pudra Creme Puff MaxFactor, nuanta 50 Natural;
– Le Duo Blush Bourjois, nuanta Caramélio Mélo;
– Couture Variation Palette, Yves Saint Laurent, varianta Nude;
– Artistry Signature Color™ Brow Kit;
– Mascara Wonderful Rimmel London;
– Colour Elixir Cushion, MaxFactor, nuanta Shine in Glam.

Comments

comments