Porridge (fulgi de ovaz cu ciocolata) la cuptor
Mic dejun desert delicios fara pic de faina si fara zahar🍪Usor de facut si perfect pentru a fi servit alaturi de intreaga familie.
📝Lista ingrediente (pentru o singura portie)
– o masura de fulgi de ovaz (noi am folosit recipientul in care am copt porridge-ul pentru a masura);
– jumatate de masura de apa (sau lapte vegetal);
– un ou;
– jumatate de banana bine coapta;
– un varf de lingurita praf de copt;
– fulgi de ciocolata neagra dupa gust;
– optional (pentru mai mult dulce): putina miere.
👩🏻🍳Mod de pregatire:
– mixam intr-un robot de bucatarie/ blender fulgii de ovaz cu apa, oul, banana, apa si praful de copt (si mierea – daca alegeti sa faceti desertul mai dulce);
– punem aluatul in forme si presaram fulgi de ciocolata neagra pe deasupra;
– bagam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 de minute.
In video-ul de mai jos gasiti reteta pas cu pas:
View this post on Instagram
Write a comment