Lista completa de cumparaturi si mesele pentru fiecare zi a saptamanii + retetele detaliate.

Disclaimer: nu suntem nutritioniste, nu numaram caloriile, nu facem calcule precise cand combinam alimentele. Ne place sa gatim si va aratam ce mancam noi pe parcursul unei saptamani.

Lista cumparaturi:

Alimente proaspete:

Legume si verdeturi: salata verde, spanac, rosii, castraveti, ciuperci, ceapa, avocado, kale, conopida, ceapa verde, marar, cartof dulce, sparanghel, ardei
Fructe: lamai, banane, portocale, mere, capsuni, afine,
Carne si peste: sunca feliata, prosciutto, carne de burgeri, bacon, piept de pui
Lactate si oua: cascaval, oua, unt, branza feta, iaurt grecesc, burrata,

Camara:

Produse panificatie/ cereale: tortilla, paine, quinoa, muesli, tortellini umpluti, croissante, chifle de burgeri, orez,
Uleiuri, sosuri, condimente: pesto, ulei de masline, tofu, conserva, naut, sosuri pentru burgeri, conserva fasole, conserva porumb.

plan alimentar

LISTA COMPLETA MENIU pentru fiecare zi a saptamanii

Mai multe imagini gasiti pe Instagram Cosanzenele.Gatesc

LUNI:

Mic dejun: tortilla cu sos pesto, sunca feliata, salata verde, cascaval ras. Reteta aici
Pranz: tortilla cu sos pesto, sunca feliata, salata verde, cascaval ras
Cina: salata de spanac cu rosii, castraveti, quinoa si dressing de lamaie si pesto

MARTI:

Mic dejun: omleta cu ciuperci trase la tigaie, in unt, spanac proaspat si branza feta. Reteta aici
Pranz: fructe proaspete (banane, portocale, mere)
Cina: salata de spanac cu tofu, ceapa si castraveti

MIERCURI:

Mic dejun: muesli cu iaurt grecesc. Reteta aici
Pranz: salata cu spanac, avocado, castraveti, rosii
Cina: supa de tortellini cu kale si sos de rosii. Reteta aici

JOI:

Mic dejun: croissant cu omleta si prosciutto. Reteta aici
Pranz: supa de tortellini cu kale si sos de rosii (ramasa de la cina de miercuri)
Cina: salata de conopida. Reteta aici

VINERI:

Mic dejun: toast cu rosii si burrata. Reteta aici
Pranz: salata de conopida cu salata verde, kale si castraveti
Cina: Buddha bowl (quinoa, kale, naut, cartof dulce, avocado)

SAMBATA:

Mic dejun: toast cu ciuperci, ou posat si sparanghel
Pranz: salata de fructe (mere, pere, capsuni, afine)
Cina: burgeri facuti in casa

DUMINICA:

Mic dejun: toast cu avocado, ciuperci si ou posat
Pranz: salata de fructe (mere, pere, capsuni, afine)
Cina: burrito cu piept de pui

Comments

comments