“Buna, numele meu este Ame si sunt dependenta de Instagram” – asa mi-as incepe discutia daca ar trebui sa vorbesc la un program de detox pentru persoanele care isi verifica feed-ul de Instagram la fiecare 5 secunde.

Bateria telefonului meu nu tine nici macar jumatate de zi si asta pentru ca il folosesc non stop; si cel mai des abuzez de camera foto (cu aceasta ocazie, jos palaria, draga iPhone). Un apus spectaculos, o pasare pe cer, o mancare delicioasa si frumos aranjata pe farfurie, o priveliste care te lasa fara respiratie… si par, mult par :)) Da, recunosc, sunt vinovata. Insa nici macar nu-mi pare rau.

Am peste sase programe de editat pozele in telefon puse chiar in folderul lor special (nu, nu, nu modific pozele foarte mult, insa fiecare program este pentru un anumit tip de poza). Dupa ce fac 20 de poze cu acelasi obiect din diferite unghiuri si cu diverse accesorii de infrumusetare, este timpul sa aleg norocoasa ce urmeaza sa treaca prin programul de editat si apoi sa fie uploadata pe Instagram.

Bineinteles ca parul este cel mai pretios accesoriu, pe care il fotografiez imediat ce prind ocazia. De fiecare data incerc sa il prind altfel si chiar gandesc strategii vestimentare astfel incat parul sa fie in centrul atentiei. Ei bine, acum cineva necunoscut mi-a reamintit ca nu ai nevoie nici de un telefon bun, nici de filtre speciale. Asta pentru ca realitatea este intotdeauna singura de care avem nevoie.

La ce ma refer? Sa va povestesc. Astazi, in timp ce mergeam pe drumul catre birou, am primit cel mai frumos compliment. Aveam castile la urechi si eram toata numai un zambet pentru ca, dupa cateva luni bune de ascultat aceeasi muzica, in sfarsit de dimineata avusesem timp sa imi schimb playlistul pe iPod. Am trecut pe langa doi tineri (destul de draguti) care mi-au remarcat prezenta si s-au oprit din discutia lor. Am inghitit in sec si mi-am zis in gand “S-a dus dracu si Zenul meu” (imi plac complimentele, insa doar atunci cand isi au rostul). Imediat ce i-am lasat cu doar un pas in spatele meu, unul ii zice celuilalt “Uita-te ce par frumos are asta”. Da, ziua mea chiar nu avea cum sa inceapa mai bine.

Processed with VSCO with hb1 preset

B.U. lanseaza provocarea de a fi tu insati!

B.U. lanseaza Golden Kiss, parfumul ce capteaza perfect celebrarea exprimarii sinelui. Aurie si luminoasa, noua gama este un deliciu olfactiv ce evoca spiritul autentic si efervescent al celor care se bucura de aura lor unica. B.U. Golden Kiss inglobeaza fragmente de visuri marete, zambete largi si bucati de povesti.

Pentru a sarbatori diversitatea #nofilter, B.U. lanseaza microsite-ul celei mai ample galerii de momente fara filtru: www.BUnofilter.com. In perioada 01.04.2016 – 02.06.2016, timp de noua saptamani, microsite-ul va lansa cate o provocare ce vine cu premii saptamanale si se incheie cu alegerea fetei B.U. Fiecare saptamana se prezinta sub semnul unei stari de spirit B.U., precum sparkling, wild, party girl, spicy, inFashion, free, romantic, inLove si passion. Fetele sunt invitate sa se logheze pe microsite-ul dedicat acestei campanii, iar pentru a participa in cadrul concursului, acestea trebuie sa urmeze trei pasi:

  1. Sa selecteze o fotografie personala;
  2. Sa aleaga o stare de spirit dintre cele disponibile in website;
  3. Sa incarce fotografia.

Participantele se vor bucura de premii saptamanale ce constau in kituri pretioase cu produse B.U. Golden Kiss si vor fi extrase prin random.org.

logo-BU-Cosanzene.ro

Comments

comments