Acest material este diferit de tot ce am postat pana acum;  simt nevoia sa impartasesc o poveste cu voi 🙂

Saptamana trecuta ne pregateam pentru un eveniment la care urma sa avem o activare in cursul zilei de joi – faceam cosite doamnelor care isi doreau sa fie Cosanzene; am cumparat tot ce aveam nevoie pentru a ne descurca (elastice, clame, agrafe si clesti de toate felurile si toate culorile)…  o colega ne-a ajutat cu achizitionarea panglicilor. Insa nu erau suficiente. La eveniment urmau sa vina aproximativ 150 de invitati… Noi aveam 7 metri de panglici.

Culmea, aceste accesorii reprezentau singura cerinta a clientului: el dorea sa facem impletituri cu panglici.

Miercuri seara am mers prin toate supermarketurile din drumul birou – acasa pentru a cauta panglici. Am crezut ca voi gasi la raioanele pentru cadouri. Intr-un singur supermarket am dat peste sfori din hartie care, pe langa faptul ca parca erau apretate, mai erau si in culori tipatoare, cu dungi si buline. Am zis ca mai bine fac impletituri cu fundite decat sa folosesc asa ceva.

Zenul meu se ascunsese de mult timp undeva unde nu l-ai mai fi gasit nici daca il cautai cu lupa. Este posibil ca in acele momente sa fi zis in gand si cateva lucruri de care acum nu sunt chiar foarte mandra. Ceasul era trecut de 21:00, asa ca m-am dat batuta si am hotarat sa merg ascasa. Evenimentul urma sa aiba loc in a doua parte a zilei de joi, gaseam eu o solutie pana atunci… taiam draperii si tot faceam rost de panglici.

Am iesit din supermarket cu o falca in cer si una-n pamant… am trecut pe langa o batranica si am observat un zambet larg cu coada ochiului. Parea ca imi spune ceva, insa aveam castile si nu am auzit. Am mai facut doar cativa pasi, apoi m-am oprit si m-am intors catre ea. Vindea verdeturi.

Am intrebat-o ce mai are; nu aveam in plan sa cumpar ceva anume. S-a aplecat si a deschis cu grija sacosa de rafie, din care a scos cateva legaturi de patrunjel si una de marar.

“E tarziu, mamaie. Doar cu astea am ramas. Le dau cu un leu legatura.”

Mi-am scos portofelul; fiind obisnuita sa platesc cu cardul, nu umblu cu multi bani dupa mine.  Printre chitante am gasit 5 lei si am rugat-o sa imi dea 5 legaturi de patrunjel.

“Marar nu vrei, fata draga?”

Eram deja cu zambetul pe buze.

“Nu mai am niciun banut sa va dau. Imi ajunge patrunjelul pentru diseara.”

A inceput sa rada si, in timp ce imi pregatea punguta mi-a zis: “Ti-l dau asa.. ca mi-ai cumparat 5 legaturi de patrunjel.”

Acel moment a fost de ajuns pentru a imi schimba complet starea de spirit. Un simplu act de bunatate venit din partea unei batranici care, probabil, se descurca cateva zile cu banii pe care noi ii dam pe taxi intr-o zi m-a facut sa realizez ca fericirea vine din lucrurile marunte. Ea a vrut sa imi ofere si mie o parte din nimicul ei.

Nu i-am facut nicio poza pentru ca sunt convinsa ca as fi pierdut minute sa o editez si sa gasesc o descriere care nu ar fi reusit sa exprime nici macar jumatate din ceea ce simteam eu in acel moment.

Fericirea nu are nevoie de filtre… fericirea este ACUM!

(P.S. Am gasit panglici chiar langa locul evenimentului. Totul a iesit super!)

fericire cosanzene

B.U. lanseaza provocarea de a fi tu insati!

B.U. lanseaza Golden Kiss, parfumul ce capteaza perfect celebrarea exprimarii sinelui. Aurie si luminoasa, noua gama este un deliciu olfactiv ce evoca spiritul autentic si efervescent al celor care se bucura de aura lor unica. B.U. Golden Kiss inglobeaza fragmente de visuri marete, zambete largi si bucati de povesti.

Parfumul este disponibil in varianta de apa de toaleta de 50 ml la 36 lei, natural spray de 75 ml la 18 lei si deodorant de 150 ml la 9.5 lei. 

BU cosanzene

Actiunea #BUnofilter

Pentru a sarbatori diversitatea #nofilter, B.U. lanseaza microsite-ul celei mai ample galerii de momente fara filtru: www.BUnofilter.com. In perioada 01.04.2016 – 02.06.2016, timp de noua saptamani, microsite-ul va lansa cate o provocare ce vine cu premii saptamanale si se incheie cu alegerea fetei B.U. Fiecare saptamana se prezinta sub semnul unei stari de spirit B.U., precum sparkling, wild, party girl, spicy, inFashion, free, romantic, inLove si passion. Fetele sunt invitate sa se logheze pe microsite-ul dedicat acestei campanii, iar pentru a participa in cadrul concursului, acestea trebuie sa urmeze trei pasi:

  1. Sa selecteze o fotografie personala;
  2. Sa aleaga o stare de spirit dintre cele disponibile in website;
  3. Sa incarce fotografia.

Participantele se vor bucura de premii saptamanale ce constau in kituri pretioase cu produse B.U. Golden Kiss si vor fi extrase prin random.org.

logo BU Cosanzene

Pentru marele premiu vor fi luate in considerare toate inscrierile din cele noua saptamani. In urma unei jurizari, fata care surprinde cel mai bine spiritul brandului va deveni fata B.U. Curajul si originalitatea vor fi rasplatite cu o sedinta foto profesionista in care castigatoarea #BUnofilter isi va dezvalui aura colorata.

Microsite-ul #BUnofilter este o colectie de momente personale, ce ilustreaza diversitatea si frumusetea fetelor de pretutindeni si surprinde, prin ochii acestora, realitatea complexa.

Concursul are o extensie in store in luna mai ce surprinde fetele care cumpara produse Golden Kiss cu premii instante golden. Acestea le pot ridica de la standurile B.U. si vor fi ghidate de promoteri sa urce pe microsite o fotografie cu o stare de spirit B.U.

Voi cum va simtiti astazi? Eu sunt Happy.

cosanzene BU

Comments

comments