Ne bucuram maxim cand vedem persoane care iubesc impletiturile la fel de mult ca si noi. Shelley Gifford este din Melbourne, Australia, si are o fiica minunata pe nume Grace, careia ii face impletituri in fiecare dimineata, inainte de gradinita.

prettycosanzene3

“Inca de mica am iubit impletiturile si profitam de fiecare sansa pentru a aranja parul colegelor, prietenelor si rudelor mele. La acea vreme stiam sa fac doar impletitura spic si impletitura spic intoarsa.

In aprilie 2013 am descoperit o adevarata arta in impletituri pe Facebook si Instagram. Am gasit conturi in care mamicile prezentau impletiturile pe care le faceau pe parul fiicelor. Am inceput si eu sa impletesc, am urmarit tutoriale video, am cautat imagini pentru inspiratie. Sunt intotdeauna in cautare de noi idei; vreau sa creez impletituri unice si noi.

prettycosanzene2

Vietile noastre sunt atat de ocupate si nu mai avem timp de nimic. De aceea iubesc diminetile, singurul moment in care suntem toti impreuna, ca o familie.” – a declarat Shelley Gifford pentru Bored Panda.

prettycosanzene4

prettycosanzene1

prettycosanzene5

prettycosanzene6

prettycosanzene7

 

sursa imagini: prettylittlebraids, Facebook si Instagram

Comments

comments