Sunteti in cautarea unei coafuri elegante pe care sa o purtati de Revelion? Ei bine, ati ajuns fix unde trebuia – acest look este perfect pentru toate Cosanzenele. Merge de minune si pe parul lung, dar si pe cel mai scurt (chiar si pe un bob lung), pe parul drept, dar si pe cel cu tendinta de ondulare sau chiar foarte cret.

Singurul accesoriu de care avem nevoie este o bentita foarte eleganta si sofisticata care sa completeze tinuta. Eu am ales una aurie, cu floricele si bentita din satin la spate.

Ce avem de facut? Nimic mai simplu.

Luam suvite de par grosute si le pozitionam peste bentita, apoi le bagam pe sub aceasta si parul ramas liber. Tragem usor de suvite astfel incat sa formam o bucla eleganta. Repetam acest proces si cu celelalte suvite. La final, eu am simtit nevoia sa adaug si o floricica artificiala.

Ultimul pas consta in pulverizarea spray-ului fixativ NIVEA Volume Care pentru a ne asigura ca in ciuda orelor de dans, coafura va arata ca la inceput: perfecta.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments