In cazul in care nu stiti cum sa va aranjati parul la petrecerea de Craciun, avem noi cateva idei pentru voi. Iata o varianta eleganta a impletiturii in patru sectiuni, in care a treia sectiune de par este inlocuita cu o panglica din satin.

Aceasta impletitura este foarte frumoasa si poate fi facuta in doar cateva minute. Cu cat parul este mai lung, cu atat va arata mai bine.

Accesoriile de care avem nevoie pentru a face aceasta impletitura: doua elastice subtiri in culoarea firului de par si o panglica din satin mai lunga (de orice culoare).

Iata care sunt pasii necesari pentru a obtine impletitura in patru sectiuni cu panglica:

Pasul1: Luam un elastic subtire si bagam panglica prin acesta, impartind-o in doua sectiuni de lungime egala.

Pasul2: Prindem elasticul cu panglica de o suvita subtire de par din spate.

Pasul3: Impartim parul in trei sectiuni astfel incat sa avem doua sectiuni pana in panglica, panglica este a treia sectiune ce urmeaza impletita, si o ultima sectiune de par (care este a patra in impletitura).

Pasul4: Incepem sa impletim de la stanga la dreapta adaugand prima sectiune peste a doua, pe sub a treia si peste a patra.

Pasul5: Continuam cu impletitura, insa de data aceasta incepem de la dreapta la stanga si avem urmatorii pasi: pe sub, peste si din nou pe sub. Repetam acest proces pana cand ajungem in zona varfurilor.

Pasul6: Prindem cu un elastic subtire, apoi infasuram panglica ramasa in jurul acestuia pentru a il ascunde si formam o fundita pentru un look usor elegant.

Pasul7: Tragem de suvitele impletite astfel incat sa oferim mai mult volum impletiturii.

Pasul8: Pentru fixare de durata si volum dublu pulverizam spray fixativ NIVEA Volume Care pe intreaga suprafata a impletiturii.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments