Bun venit, draga primavara! Ne dorim sa fii de poveste. Cu rasarituri calde si dimineti cu parfum de cafea, cu nuante pastelate de flori de mar si miresme de zambile si lalele, cu imbratisari pline de iubire si zambete autentice. Avem planuri mari pentru tine, asa ca ar fi bine sa fii pregatita pentru ce urmeaza!

Pentru aceasta perioada minunata am pregatit o impletitura pe masura – bucle perfecte realizate cu ondulatorul automat StyleCare Prestige de la Philips. Avand un par foarte des si destul de lung, acest gadget a devenit cel mai bun prieten al meu. De mai bine de o luna (cand l-am incercat pentru prima data), imi port parul doar bucle – si asta pentru ca reusesc sa il ondulez intr-un timp record.

Din curiozitate, am pornit un timer in momentul in care am inceput sa ondulez parul. Stiti cat am obtinut? 6 MINUTE. Nu as fi reusit aceasta performanta nici daca as fi avut doua maini in plus si doua ondulatoare :))

Un alt mare plus al acestui curler este faptul ca are un strat protector ce izoleaza complet caldura de orice alte zone, in afara parului supus coafarii. Asadar, este imposibil sa iti arzi degetele.

Buclele obtinute vor rezista pana la urmatoarea spalare a parului (adica patru zile). Daca sunteti mai norocoase decat mine si aveti un par care nu se ingrasa foarte repede, puteti sta cu bucle chiar si o saptamana.

Cum folosim StyleCare Prestige: Setam temperatura, timpul si directia de ondulare a parului. Luam o suvita de cativa centimetri, o pozitionam deasupra ondulatorului si apasam butonul de ondulare. Imediat, ondulatorul va lua suvita de par si o va roti in jurul barei. Indicatorul Curl Ready ne anunta cand bucla este perfect ondulata, emitand semnale acustice continue.

StyleCare Pretige poate fi comandat de aici.

Dupa ondulare, urmeaza impletitura:

– facem carare pe mijloc;
– luam o suvita de par din lateral si o prindem cu un elastic;
– imediat de sub ea luam o alta suvita de par de aceeasi dimensiune si o prindem si pe aceasta cu elastic;
– luam prima suvita, o impartim in doua sectiuni si o trecem peste a doua suvita; prindem din nou cu un elastic;
– repetam procesul de cinci ori;
– pentru a crea inimioare din par, tragem usor de fiecare suvita (de la varfuri urci treptat catre radacina);
– repetam pasii de mai sus si pe cealalta parte a cararii;
– la final aducem cele doua sectiuni de par impletite la spate si le prindem cu un elastic.

Urmariti clipul de mai jos pentru mai multe detalii.

Incercati si voi aceasta impletitura si postati-o pe Instagram cu #cosanzene. Cele mai frumoase imagini vor fi postate pe contul nostru de Instagram.

 

Comments

comments