Buna, fete frumoase. Am primit atat de multe mesaje de la voi in care ne cereati sugestii de coafuri pentru momentele in care purtam palarii incat ne-ati convins ca este timpul sa facem cateva tutoriale video cu modele de impletituri pentru aceste accesorii frumoase.

Asadar, prima impletitura este una foarte frumoasa si poate fi purtata de fetele cu par lung sau mediu. Singurele accesorii folosite au fost doua elastice de par subtiri, in nuanta parului meu, si doua agrafe rezistente.

Cum obtinem aceasta impletitura minunata?

Pasul 1: Impartim parul in doua sectiuni egale.

Pasul 2: Luam prima sectiune, o impartim in trei si o impletim normal. La final prindem cu un elastic de par. Pentru un plus de volum, tragem usor de impletitura. Cu cat este mai voluminoasa, cu atat va arata mai bine.

Pasul 3: Repetam procesul si cu cealalta sectiune de par.

Pasul 4: Luam prima sectiune de par si o aducem de-a lungul capului astfel incat sa formam jumatate de coroana. O prindem cu o agrafa in varful capului.

Pasul 5: Luam cealalta sectiune si repetam procesul astfel incat sa intregim coroana, apoi prindem bine cu agrafa. Incercam sa trecem cu aceasta sectiune putin peste cealalta astfel incat sa ascundem varfurile acesteia.

La final adaugam palaria si ajustam in cazul in care mai este necesar.

Mai jos gasiti si tutorialul video.

Incercati si voi aceasta impletitura si postati-o pe Instagram cu hashtagul#cosanzene. Cele mai frumoase imagini vor fi postate pe contul nostru de Instagram.

Comments

comments