Stiti ca sunt unele momente in care ajung sa iti placa atat de mult jucariile cu care se joaca copilul tau incat te joci si tu cu ele? Cam asta mi se intampla mie in aceste momente.

Aaron a primit de curand o cutie plina de jucarioare speciale de la bunnyboo.ro cu care se joaca de cand le-a despachetat. Piticului ii plac foarte mult trenuletele si masinutele, iar cand a vazut cat de frumoase sunt acestea le-a luat imediat si le-a pus in coltul special pentru jucariile lui preferate.

bebeCosanzean jucarii lemn

Toate produsele sunt realizate din lemn si sunt vopsite cu vopsea speciala pentru copii realizata pe baza de apa in nuante minunate de pastel.

De cele mai multe ori Aaron scoate masinile si pista de curse atunci cand vrea sa bonduiasca cu cineva; el se asaza intr-o parte a camerei si te pune pe tine sa stai in cealalta astfel incat sa dati de la unul la altul masinutele.

bebeCosanzean jucarii lemn

Pista de masini (vine cu 4 masinute) poate fi comandata de aici.

Masinutele pick up pot fi comandate de aici.

La trenuri, jucariile lui pentru care ar lasa orice, este o poveste complet diferita. Ii place sa stai langa el cand se joaca, insa de fiecare data alege sa se joace singur. Sa descopere, sa invete, sa se concentreze pe anumite actiuni. Spre exemplu, trenuletul primit are foarte multe piese diferite care il ajuta sa isi dezvolte dexteritatea pentru ca trebuie sa puna piesele potrivite la locul potrivit. De asemenea, la nivel emotional, jocul ii solicita rabdarea si atentia si ma bucur maxim ca sta minute bune cu trenuletul, asortand si aranjand vagoanele.

bebeCosanzean jucarii lemn

Trenuletul poate fi comandat de aici.

Pentru a vedea si alte jucarii minunate pentru copii, intrati pe bunnyboo.ro

Comments

comments