Este timpul pentru shopping pentru bebei. Am ales cele mai confortabile si dragute hainute pentru copii pentru aceasta toamna.

Tranzitia de la zilele frumoase si calduroase de vara la cele reci si ploioase de toamna a fost destul de rapida, luandu-ne pe multi pe nepregatite. Daca saptamana trecuta umblam prin parcuri in pantalonasi scurti si tricouri, acum trebuie sa ne infofolim destul de mult inainte de a iesi din casa.

Zilele trecute am fost la PEPCO, de unde am plecat cu cateva plasute intregi de haine nu doar pentru mine, ci si pentru pitic – i-am luat tot ce am putut din noua colectie Disney, de toamna.

bebeCosanzean Pepco

In clipul de mai jos am pregatit deja si un video simpatic cu micutul nostru fotomodel, prezentandu-va tinutele cu personajele Disney.

Hainutele sunt foarte calduroase, confortabile, realizate 100% din bumbac moale, perfect pentru pielea sensibila. Noua colectie PEPCO se gaseste deja in toate magazinele din tara.

Daca aveti nevoie de inspiratie, idei de asortare pentru tinute, sfaturi de decor si multe altele accesati platforma inspiratie.pepco.ro. Puteti intra direct pe site sau va puteti downloada aplicatia (atat de pe appstore, cat si din google play), unde gasiti si cele mai noi oferte.

Comments

comments