Cei care ma cunosc stiu de cat timp imi doream sa am parul ombre. Am cateva fete pe Instagram carora le-am dat follow doar pentru ca au parul vopsit degrade si posteaza in fiecare zi imagini cu care eu imi clatesc ochii.

Mi-a luat mai bine de patru ani pentru a scapa complet de brunet (nu i-am facut nimic, doar l-am lasat sa creasca; procesul a fost mai dificil decat ma asteptam eu – sa vezi cum cresc radacinile si tu sa nu poti face nimic… e ca si cum ti-ai lega singura mainile la spate)… si mi-am promis ca nu ma voi mai vopsi decat atunci cand imi vor aparea primele zece fire albe de par. Dar lucrurile se schimba si noi odata cu ele. Iar eu am ajuns sa imi doresc grav o schimbare de look. De tuns nu il puteam tunde (tin prea mult la el pentru a il taia)… apoi m-am gandit sa imi pun extensii – dar parul meu ar fi ajuns sa cantareasca mai mult decat mine :)) Nici asta nu era o solutie.

vops
Recent Universul mi-a scos-o in cale pe Camelia Negrea – si atunci am stiut ca ea este omul potrivit pentru a pune din nou culoare pe parul meu.

Cata munca a fost in spatele acestei schimbari?

Daca eram in locul ei, eu as fi spus de la inceput “Nu pot… Imi pare rau, dar nu va iesi ce trebuie, tu nu vei fi multumita si apoi va trebui sa te revopsesc.” Nu stiu, as fi imbarligat cateva cuvinte doar ca sa scap. Camelia, in schimb, mi-a spus ca incercam si daca nu iese, vopsim in nuanta naturala si va arata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Cu inima cat un purice m-am asezat cumintica pe scaun si nu am mai suflat un cuvant, am lasat-o sa isi faca treaba. A fost nevoie de doua sedinte pentru ombre-ul meu. La cea de-a doua intalnire am stat patru ore si jumatate, in care am tapat, am vopsit, am pus in folii, am spalat, am vopsit, am spalat din nou, am bagat o cutie si jumatate de masca de par, am descurcat mai bine de o ora la el, am uscat, am indreptat si am facut bucle.

Doamne, dar cata munca. La un moment dat ajunsesem sa simt furnicaturi in zona cefei de la cat am stat cu capul lasat pe chiuveta de spalat.

Rezultatul final… Sunt OMBREEEEE… si arata chiar mai bine ca parul fetelor pe care eu le stalk-uiesc pe Insta;))

*acesta nu este un material sponsorizat.

ombrelook

Comments

comments