Biscuiti cu portocale. Pufosi, aromati si deliciosi.

Biscuiti cu portocale. Pufosi, aromati si deliciosi. Daca vrei sa faci biscuiti homemade, atunci aceasta este reteta pe care trebuie sa o incerci. Nu am mancat niciodata biscuiti mai buni. Sunt foarte usor de pregatit si au nevoie de doar cateva ingrediente simple. Va invitam sa ii facem impreuna.
Lista ingrediente:
– 150 g zahar;
– coaja de la o portocala;
– 70 g unt topit;
– 2 oua;
– vanilie;
– 2 linguri de suc de portocale;
– 240 g faina;
– 1 lingurita praf de copt;
– 70 g zahar pentru a trece fursecurile prin el inainte de coacere.
– 60 g zahar pudra pentru a trece fursecurile prin el inainte de coacere.
📝Mod de pregatire:
Intr-o bol mare amestecam coaja unei portocale cu zahar si frecam pentru a ii scoate toata aroma. Adaugam unt topit, putina vanilie pentru mai mult gust, oua, suc de portocale, faina si praf de copt.
Incorporam toate ingredientele cu o spatula. Cand obtinem un aluat fin si usor lipicios, acoperim bolul cu folie alimentara si bagam la frigider pentru o ora.
Formam mici bilute de aluat – acestea vor fi usor lipicioase; pentru a usura procesul, va recomandam sa aveti degetele date cu zahar pudra.
Trecem fiecare biluta de aluat prin zahar tos si apoi prin zahar pudra. Le aranjam frumos pe tava, la distanta unele de altele, si le bagam la copt pentru 8-10 minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade.
Rezultatul final? Cei mai buni biscuiti mancati pana acum.
Pentru mai multe detalii urmariti video-ul de mai jos:
View this post on Instagram
Write a comment