Ai o viata plictisitoare? Mergi la acest stilist… este posibil sa ramai fara cap.

Alberto Olmedo este stilistul despre care toata lumea vorbeste in acest moment. Frizerul promite tunsori incredibile folosind accesorii primitive: foc, sabii sau chiar lame de ras.

Alberto spune ca este imposibil ca o tunsoare sa fie complet simetrica folosind o banala foarfeca; oricat de mult ai incerca, nu vei reusi sa tai aceeasi lungime de par pe ambele parti. De aceea barbatul a venit cu o idee “geniala”:

cutt

De obicei, frizerii tund o singura parte, dupa care trec la cealalta. Intodeauna aceste parti vor fi diferite… Chiar si daca vorbim de o diferenta minuscula. Singura modalitate de a taia parul perfect, cu o precizie matematica incredibila, este de a taia ambele parti simultan.

Si cum poti face acest lucru? De ce ai avea nevoie?

Eu folosesc instrumente primitive: foc, sabii.. da, totul este putin medieval. Uneori trebuie sa iti folosesti putin imaginatia pentru a avea rezultate pozitive.

Filmuletul cu Olmedo face furori pe internet, insa multi sunt de parere ca nu ar merge niciodata la el pentru a se tunde:

Nu pot sa inteleg cum explica el ca aceasta este o tehnica matematica exacta. Nu cred ca stie ce inseamna aceste cuvinte. Nu este nimic matematic sa arunci cu sabiile in incercarea de a taia parul. Afirmatia ca vei obtine o tunsoare 100% simetrica pe ambele parti, chiar daca tai parul in acelasi timp, este o prostie incredibila. Cred ca timpul este un idiot care a gasit un truc pentru care oameni mai nebuni decat el sunt dispusi sa plateasca. Si, probabil, chiar platesc mai mult decat costa o tunsoare normala cu foarfeca… Inca ceva, aceste tunsori arata ingrozitor.” – este mesajul unui tanar la acest filmulet.

cutt2

Comments

comments