Vacanta de vara este mereu asociata cu apa, soarele si nisipul. Toate sunt reconfortante, insa nu intotdeauna si benefice pentru parul nostru. Dar cu o ingrijire aparte, parul poate sa se bucure de vara la fel ca noi.

Bogdan Mirica, hairstilist Londa Professional, ne ofera cateva sfaturi importante pentru pregatirea parului inainte de vacanta:

par ingrijire

1. Produsele leave – in sunt de-a dreptul indispensabile in concedii. Nici uleiurile de par nu trebuie uitate acasa, deoarece salveaza de multe ori niste varfuri neglijente si rebele. Incearca balsamul Londa Professional – Deep Moisture dar si cel pentru protectia culorii Color Radiance.

2. Tratamentele de reparare – mai ales cele ce pot fi facute in salon la HAIR SPA. Ca in cazul tratamentelor pentru piele, cele la abur au un efect mult mai intens deoarece cuticula firului de par este mai deschisa si substantele hranitoare pot fi absorbite cu o mai mare rapiditate.

3. Accesorizeaza-te cu sepci, esarfe, turbane sau palarii cu boruri largi pentru a proteja parul de razele soarelui.

4. Nu trebuie sa uitam nici de ingrijirea din interior – apa ajuta la hidratarea pielii dar si a parului. Un corp hidratat, se vede pana la ultimul fir de par.

5. Un ultim pas este alimentatia, iar in perioada verii putem profita din plin de tot ce-i crud, proaspat – rod al pamantului si al copacilor. Avem o varietate atat de mare de fructe si legume, incat este pacat sa nu profitam de ele.

Comments

comments