System Professional lanseaza cea mai moderna gama de styling. Trei linii de produse  ultra-personalizate, inspirate de conceptul cremelor  de make-up BB si CC:

– BB Cream previne si mentine;

– CC Cream acopera imperfectiunile.

Infuzate cu ingrediente de ultima generație, acestea ofera atat ingrijire si protectie parului in timpul stylingului, cat si fixare si sustinere.

Tehnologia CREATIVE CODETM

Noile produse System Professional sunt rezultatul unui mix de tehnologii avansate și ingrediente de ultimă generație, pentru a crea soluția cu adevarat hibrida intre ingrijire si styling, solutie ce completeaza beneficiile complexului si sistemului de ingrijire EnergyCode.

Par energizat, protejat si revitalizat cu tehnologia Creative Code

Toate produsele din gama de styling System Professional contin Tehnologia Inovatoare CREATIVE CODE – tehnologie bazata pe raportul ideal intre:

Polimerii de styling ultra-flexibili;

Ingrediente de ingrijire dovedite.

Tehnologia CREATIVE CODE  insemna:

PANTENOL si GLICERINA – ofera hidratare;

VITAMINA E – anti-oxidant ce apara parul de radicalii liberi, prevenind deteriorarea lui;

POLIMERI CATIONICI – vizează zonele cele mai afectate si ajuta la restabilirea proprietatilor suprafetei parului si la prevenirea deteriorarii ulterioare;

POLIMERI DE NETEZIRE – estompeaza imperfectiunile de pe suprafata parului si ii ofera o senzatie de moale, stralucire de neegalat si manevrabilitate.

Comments

comments