Mandrute Cosanzene,

Vrem sa va aratam astazi o coafura minunata pe care am facut-o in parul unei prietene dragi. Este vorba despre varianta reinterpretata a impletiturii cascada, care se incheie cu o coada de cal joasa.

Acest look poate fi realizat atat pe parul lung, cat si pe cel de lungime medie. In plus, arata extraordinar de bine si poate fi purtat si la petrecerile iernii.

Iata care sunt pasii necesari pentru a obtine aceasta coafura (impletitura cascada):

Pasul1: Luam o suvita de par din zona bretonului si o impartim in doua sectiuni. Luam o alta suvita de par si o adaugam intre aceste doua sectiuni, pe care le rasucim (astfel incat cea de-a treia suvita sa ramana intre ele).

Pasul2: Continuam sa repetam acest proces – luam o suvita noua de par, o adaugam intre cele doua suvite, rasucim – pana cand ajungem cat mai aproape de varfurile suvitelor initiale, apoi prindem cu un elastic subtire.

Pasul3: Adunam tot parul din impletitura (lasam suvitele din cascada libere deocamdata) si il prindem la spate intr-o coada joasa.

Pasul4: Luam si suvitele libere si le rasucim in jurul elasticului astfel incat sa il ascundem (prindem fie cu un elastic, fie cu o agrafa).

Pasul5: Pentru un look de lunga durata, pulverizam spray fixativ Nivea Volume Care, un produs ce fixeaza coafura, ofera stralucire si ingrijire parului fara a il deteriora.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments