(Acel moment cand crezi ca esti la curent cu toate noutatile in materie de par… apoi vezi ASTA… si iti dai seama ca nu stii nimic) 😂

Parul de pisica = In mod obisnuit, efectul secundar  si enervant al detinerii unei pisici. Asta pana acum… pentru ca, mai nou, aceasta este cea mai noua tendinta in materie de par.

O tanara din Rusia a distribuit pe Instagram (locul de unde iau nastere toate trendurile) o fotografie cu noul ei look – par in nuantele Bubblegum si in zona cefei o tunsoare care prezinta conturul fetei unei pisici.

cat hair cosanzene

 

foto: laserb.kate, Instagram

Postarea tinerei a ajuns la aproape 20.000 de like-uri, devenind deja un trend in social media; imaginea a ajuns virala in doar cateva ore de la urcarea ei pe Instagram.

Mesajul care insoteste poza este urmatorul: “Pisicuta mea somnoroasa este tot timpul cu mine.

cat hair cosanzene2

foto: laserb.kate, Instagram

 

“Parul de pisica” este o extensie a tendintei de la inceputul acestui an, tatuajele din par, trend in care tinerii isi rad parul de la spate pentru a crea diverse modele care sa ii reprezinte.

Noi inca nu stim daca am avea curajul de a ne face o schimbare atat de majora de look, insa marturisim ca arata super duper mega dragalas.

hair tattoo

foto: bayram_friseur, Instagram

hair tattoo2

foto: fashioniart, Instagram

Comments

comments