Una dintre cele mai frumoase si populare impletituri ale momentului este impletitura infinity. Este diferita de tot ce am vazut pana acum si arata minunat atat pe parul blond, cat si pe parul inchis la culoare.

Astazi va propunem sa incercam impreuna o varianta eleganta a impletiturii infinity – vom impleti doar o suvita, lasand restul parului liber.

Singurele accesorii de care avem nevoie sunt un elastic subtire in nuanta firului de par, optional o agrafa si un accesoriu elegant, perfect pentru aceasta perioada.

Cum obtinem impletitura infinity laterala?

Pasul1: Luam o suvita de par din zona bretonului si o impartim in doua sectiuni egale.

Pasul2: Luam o suvita foarte subtire din prima sectiune si o rasucim in jurul celor doua sectiuni (facand 8-uri din suvita subtire). In momentul in care nu mai putem rasuci suvita, adaugam din nou o alta suvita la ea. Repetam acest proces pana in momentul in care suntem multumite de dimensiunea impletiturii.

Pasul3: Prindem impletitura cu un elastic subtire, dupa care adaugam accesoriul elegant, prinzand-o de restul parului. Pentru un look messy, putem trage usor de suvitele impletite.

Pasul4: Acest look arata foarte bine pe parul cu volum, motiv pentru care aplicam in zona radacinilor sampon uscat NIVEA Fresh Revive, care are un efect minunat asupra parului.

Dam o forma eleganta buclelor cu ajutorul fixativului NIVEA Volume Care, care ne ajuta sa avem o coafura perfecta pentru intreaga zi.

Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Incercati si voi aceasta impletitura, postati-o pe Instagram si dati-ne tag. Cele mai reusite coafuri vor fi urcate pe contul oficial Instagram Cosanzene.

Comments

comments