Buna, dragile mele,

Look-ul de astazi este pentru fetele care adora sa isi tina parul liber – aceasta coafura va ajuta sa adaugati un plus de eleganta stilului vostru de zi cu zi.

impletiturasnake

In doar doua minute, veti reusi sa obtineti o impletitura cu adevarat speciala. Singurul accesoriu de care ai nevoie este o agrafa (am inceput bine, nu?)

Acum iata ce trebuie sa faci pentru a obtine acest look:

Pasul1: Ia o sectiune de par din zona tamplelor (usor deasupra urechii; nu conteaza daca alegi din partea dreapta sau din stanga), imparte-o in trei parti egale si impleteste normal; strange bine la fiecare impletitura.

snakebraid1

Pasul 2: La finalul impletiturii, vei avea trei sectiuni de par: Prinde o sectiune din lateral cu o mana, iar cu cealalta mana ia celelalte doua sectiuni ramase libere si impinge usor in sus, catre radacina firului de par pana cand impletitura ajunge ca in cea de-a treia imagine.

snakebraid2

Pasul 3: Trage apoi usor de impletitura, eliberand spatii pentru a crea efectul de zig zag (sau de impletitura sarpe). Prinde la spate cu o agrafa; pentru un plus de efect poti folosi o agrafa cu floare sau alte modele.

snakebraid3

snakebraid4

 

 

Comments

comments