Tere Lynn Svetlecich Russell este o mama de 43 de ani. Ea si cele trei fiice ale sale sunt cunoscute peste tot prin Illinois ca Femeile Rapunzel.

Tere Lynn a avut parul lung de cand era mica. Acum, cele trei fiice sunt pe urmele mamei lor. Femeia se lauda cu un par de 190 de cm lungime, Callan (fiica cea mare) de 93 de cm, Cendalyn 91 de cm, iar Chesney, cea mica, de 66 de cm.

rapunzel fam6

Ele folosesc (fiecare) cate un sfert de recipient de balsam de par la fiecare spalare.

“Fiicele mele folosesc si sampon cand fac dus. Eu nu imi pot spala parul la dus, am o tehnica diferita. Am incercat o singura data sa imi samponez parul in timpul dusului, insa acesta a devenit atat de greu din cauza apei incat am cazut in cabina de dus.” – a declarat mama.

rapunzel

Un lucru si mai interesant este faptul ca cele patru femei din familia Russell se imbraca la fel de fiecare data cand ies impreuna in oras. Multe persoane nu sunt de acord cu aceasta atentie pe care o primesc Tere Lynn si cele trei fiice ale sale din partea presei si a televiziunii din lumea intreaga, spunand ca un gest frumos din partea lor ar fi sa doneze parul unui centru care se ocupa cu realizarea perucilor pentru persoanele care au cu adevarat nevoie.

foto prima pagina: captura Youtube

Comments

comments