Ce geci de tranziție bărbătești la modă ar trebui să alegi atunci când îți completezi garderoba pentru sezonul viitor? Unii designeri încurajează purtarea jachetelor clasice de piele, în timp ce alții sugerează jachete bomber scurte. Dar nu te poți lipsi nici de o parka cu glugă, perfectă pentru vremea schimbătoare de primăvară. Descoperă cele mai la modă jachete de tranziție pentru bărbați care vor lua cu asalt străzile orașului.

Geci de piele – o piesă atemporală în garderoba bărbătească

Lista de îmbrăcăminte bărbătească la modă pentru primăvara anului 2024 include evident jachete biker. Jachetele de piele pentru bărbați sunt un clasic și sunt disponibile în multe stiluri, potrivindu-se astfel cu diverse ținute:  de la pantaloni chino casual și pulovere, la blugi și tricouri simple, până la pantaloni mai eleganți și mocasini. Atunci când cumperi o astfel de jachetă atemporală și universală, merită să acorzi atenție calității și să alegi un model care să te servească ani de zile.

Jachetele de piele pentru bărbați par a fi nemuritoare. Ele suferă doar reglaje minore și mici modificări de la sezon la sezon. Sezonul de primăvară  va include atât jachete de motociclist direct din garderoba lui James Dean, cât și cele cu guler mic ridicat.

Jacheta bomber – de la piloții americani direct în dulapul tău

Istoria acestei jachete de tranziție datează din perioada de dinainte de război. A fost purtată de piloții americani, iar de-a lungul timpului, datorită brandurilor celebre, jacheta a ajuns în Europa, devenind un element inseparabil al stilului athleisure, adică al eleganței sportive.

Ca în fiecare an, acest model ajunge în fruntea listei celor mai la modă jachete de tranziție bărbătești. Aceasta poate fi din piele, matlasată, din bumbac sau poliester și este disponibilă pe Bolf.ro  în versiuni elegante sau care se încadrează perfect în atmosfera sportivă și urbană. Merită să porți aceste jachete bomber cu blugi largi sau de trening și adidași.

Alege compromisul perfect cu o geacă matlasată

Primăvara este o perioadă a anului în care nu prea știi ce îmbrăcăminte exterioară să alegi. Pentru cei care nu suportă bine frigul, un compromis perfect va fi o geacă matlasată cu puf, care îmbină confortul și eleganța și este, de asemenea, foarte călduroasă.

Te întrebi cum să o porți? Această jachetă de primăvară funcționează bine în seturi smart casual, astfel încât să o poți combina cu succes cu pantaloni chino, blugi, cizme Chelsea sau adidași. Dar nu numai! O jachetă de tranziție matlasată va funcționa bine și cu ținutele sport. Nu îți fie teamă nici să o combini cu un costum: branduri precum Boss recomandă aceste asocieri.

Parka – o geacă de tranziție cu numeroase avantaje

De multe sezoane, jachetele la modă pentru bărbați au inclus și parka. Îndrăgite de cei mai mari creatori de modă, acestea au un avantaj incontestabil: se adaptează tuturor condițiilor meteorologice de primăvară. Gluga, materialul impermeabil, rezistent la vânt și lungimea potrivită fac din această jachetă una dintre cele mai universale din garderoba unui bărbat.

În această primăvară, jachetele parka vor ajunge în topul preferințelor și vor fi văzute tot mai des pe străzile orașului. Designerii au decis să se îndepărteze de culorile kaki și au optat pentru alb și bej, dar pot fi admirate în colecțiile de modă și jachete subțiri cu glugă în nuanțe de gri.

După cum poți observa, fiecare dintre modelele prezentate mai sus vor fi la putere în sezonul care urmează. Tu pe care le vei alege pentru tine?

foto bolf.ro

Comments

comments