Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, insa este un adevarat calvar pentru parul nostru sa supravietuiasca acestui sezon. O zi ce pare a fi perfecta se termina de cele mai multe ori cu fire uscate, deshidratate si par incurcat.

Exista o multime de produse de infrumusetare pe care le putem folosi, insa de ce sa aruncam o gramada de bani cand ne putem facem singure acasa un astfel de tratament?

Acest balsam pe care noi deja il testam de cateva saptamani ne va lasa parul moale, usor de descurcat, stralucitor si foarte parfumat. Inca un bonus – nu are nevoie de clatire.


cosanzene balsam par frumusete

Cum se prepara acest balsam? Ingredientele de care avem nevoie sunt:

  • Balsamul nostru preferat;
  • Apa distilata;
  • O lingurita de ulei de masline (cocos, migdale sau de struguri);
  • 5-6 picaturi de ulei esential.

Intr-un recipient cu pulverizator amestecam o parte de balsam cu trei parti de apa distilata. Adaugam uleiurile, punem capacelul si agitam bine sticluta.

apa distilata

IMPORTANT: folosim mai multa apa daca avem parul fin si mai putina apa daca avem parul gros, aspru.

Putem utiliza acest tratament atat pe parul umed, cat si pe cel uscat, proaspat spalat – sau intre spalari pentru a il rehidrata (in cazul in care stam prea mult in soare).

Balsamul homemade ne ajuta sa descurcam mult mai usor parul incurcat, hidrateaza si ofera stralucire parului uscat fara a il ingrasa.

Comments

comments