Din cand in cand, pe langa toate tratamentele si mastile pe care le fac acasa, imi rasfat parul si cu cate un tratament realizat cu produse profesionale. Pentru aceasta toamna, dupa lungi discutii si dezbateri cu oamenii faini de la Privilege Salon, cei care s-au ocupat si de cea mai recenta schimbare de look a mea (acel blond toasted coconut perfect) am decis de comun acord sa ii facem parului meu un tratament de hidratare intensa folosind produsele din gama Cadiveu.

Cadiveu tratament par

Dezvoltat in Brazilia, Cadiveu Professional foloseste ingrediente naturale si tehnologii inovatoare pentru a ajuta la obtinerea parului pe care ni l-am dorit intotdeauna. Fie ca avem parul drept, cret sau frizzy, cu fir gros sau subtire, la Cadiveu Professional gasim produsul potrivit pentru noi.

Eu am incercat tratamentul Brazilian Thermal Reconstruction din gama Brasil Cacau. Acesta este un tratament in trei pasi care se face destul de usor si ajuta la hidratarea parului in profunzime. Aceste produse sunt minunate pentru parul rebel, frizzy.

Kitul cuprinde:

– un sampon anti-reziduuri – are rolul de a deschide cuticula firului de par. Acesta serveste drept baza pentru aplicarea tratamentului.

– tratament reconstructie termica – dupa aplicarea acestui produs, este importanta utilizarea uscatorului de par si a placii de indreptat parul. Caldura acestor instrumente actioneaza componentele vitale ale tratamentului, lasand parul mai moale, mai sanatos si mai stralucitor.

– masca pentru hidratare intensa – aceasta masca minunata normalizeaza nivelul pH-ului parului si sigileaza cuticulele.

Brazilian Thermal Reconstruction este un tratament ce poate fi folosit pentru toate tipurile de par (in special pentru parul cret si ondulat).

https://www.instagram.com/p/Bo1DKA5FpTU/?taken-by=cosanzene.ro

 

Ingredientele principale: keratina, cacao si D-Panthenol.

Motive pentru alegerea tratamentului Brasil Cadiveu:

– nu contine substante chimice nocive;

– hidrateaza intens si parul nu se mai umfla in zilele cu umiditate;

– revitalizeaza in profunzime;

– hidrateaza intens;

– inmoaie si inchide cuticula;

– face parul mai usor de aranjat.

https://www.instagram.com/p/BoEiAVVF-Os/?taken-by=cosanzene.ro

 

Comments

comments