Sunt destul de rare momentele in care imi port parul drept. Motivele sunt foarte simple: este frizzy si se increteste imediat ce da de putina umiditate, este destul de lung si des si imi ia o vesnicie sa il indrept astfel incat sa arate bine si parca ombre-ul meu parca arata mai elegant cu bucle lejere (realizate cu ondulatorul automat StyleCare Prestige).

Insa recent lucrurile s-au schimbat deoarece am avut ocazia de a testa placa de indreptat parul MoistureProtect de la Philips, cu care m-am inteles foarte bine.

Am folosit-o a doua zi dupa spalarea si uscarea parului cu uscatorul de par. Temperatura a fost setata la 175 de grade si am dat o singura data pe fiecare suvita de par (fara a folosi un pieptene).

Nu am folosit spray pentru protectie termica deoarece placile ceramice mobile regleaza presiunea aplicata si previn ruperea sau deteriorarea parului.

Placa de par MoistureProtect adapteaza temperatura placilor la nevoile parului tau si mentine hidratarea naturala a acestuia. Ingrijirea cu ioni ofera efect anti-static, trateaza parul si netezeste cuticulele acestuia. Testele demonstreaza ca placa protejeaza parul impotriva supraincalzirii cu fiecare miscare, pastrand hidratarea naturala cu pana la 57%.

Placa de par este prevazuta cu un timp de doar 15 secunde de incalzire si trei setari de temperatura: 150 de grade – pentru par cu fir subtire si moale, 175 de grade – pentru par normal si 200 de grade – pentru par ondulat, cu firul gros si dur.

De ce imi place atat de mult?

Pe langa faptul ca imi este usor sa o folosesc si ca indreapta imediat (nu trebuie sa dai cu ea de mai multe ori pe aceeasi suvita de par), parul nu se electrizeaza dupa folosire si sta drept mai mult timp (in ciuda vremii capricioase).

Durata de indreptare este destul de scurta. Mie mi-a luat aproximativ 12-14 minute. In plus, placile ceramice protejeaza parul si ii ofera stralucire (fara a il deteriora).

Comments

comments