met gala 2019

Este din nou acea perioada speciala a anului. Met Gala, unul dintre cele mai asteptate evenimente a avut loc recent, iar vedetele s-au intrecut nu doar in tinute, ci si in coafuri si machiaje cu adevarat spectaculoase.

An de an, in prima zi de luni a lunii mai, Metropolitan Museum of Art din New York organizeaza Met Gala, un eveniment cu adevarat minunat, in care nume mari din intreaga lume deschid expozitia de moda din cadrul The Costume Institute – acesta este momentul in care designerii se intrec in tinute, makeup artistii in machiaj, iar hairstilistii in cele mai fabuloase coafuri.

Tema editiei de anul acesta a fost Camp: Notes on Fashion – o trimitere la lucrarea din anul 1964 realizata de Susan Sontag: Notes on Camp, care defineste termenul “camp” ca fiind “dragostea pe care o ai fata de nenatural, de artificiu si de exagerare”.

Aparitiile pe covorul rosu au fost de-a dreptul incredibile. Bineinteles, noi ne indreptam atentia asupra coafurilor alese de vedete si de hairstilistii lor si va prezentam cele mai interesante idei.

1. Celine Dion

2. Ciara

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciara (@ciara) on

3. Kim Kardashian

4. Lupita Nyong’o

 

View this post on Instagram

 

You better work! #MetGala

A post shared by Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) on

5. Lady Gaga

 

 

View this post on Instagram

 

#METGALA #METGAGA 2️⃣ 📸 @dia.getty

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

6. Jared Leto

 

 

View this post on Instagram

 

#MetGala2019 Thx to @gucci @alessandro_michele @vogue for having us. Head down to the comments to share your puns #jaredshead

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

7. Lily Collins

Comments

comments