Masajul este un instrument de relaxare minunat, dar are mult mai multe beneficii. Cele mai notabile? Reducerea stresului si combaterea caderii parului.

Daca parul tau nu creste pe cat de repede ti-ai dori sau te confrunti cu subtierea si caderea lui, masajul scalpului ar putea fi raspunsul. Efectuat in mod regulat, acesta te poate ajuta sa ai un par sanatos, straplucitor, care creste mai repede.

Un scalp echilibrat iti ajuta parul sa-si recapate energia. Un alt bonus? Parul este mai bogat si mai usor de coafat. Primul pas in rezolvarea problemei caderii parului este un scalp sanatos, hidratat si echilibrat.

Un alt pas important este introducerea in rutina de ingrijire a unor produse profesioniste. Balance Energy Serum de la System Professional fortifica instant parul si il ancoreaza in radacina. Acesta contine ingrediente potente precum cafeina, biotina, acidul lauric si vitamine esentiale care fortifica firul de par.

Complexul cu Energy Code este special creat pentru parul sensibil si pentru un scalp plin de energie.

Pentru o mai buna activare a ingredientelor si pentru o penetrare eficienta in scalp a produselor de ingrijire, specialistii System Professsional recomanda cateva tehnici de masaj.

Masajul in 4 puncte

Masajul creste permeabilitatea scalpului pentru ingredientele active din produsele de ingrijire.
Pozitioneaza mana dreapta sau stanga in fata, pe cap, pentru mai mult sprijin. Aplica in cele 4 puncte din crestet o usoara presiune cu varful degetelelor aratator, nijlociu si inelar ale mainii libere.

Puncte de presiune

Masajul de acest tip stimuleaza circulatia sangvina la nivelul fruntii si a tamplelor si are efect anti-stres.
Pozitioneaza mana stanga peste urechea stanga pentru sprijin. Maseaza tot capul cu varfurile degetelor aratator, mijlociu si inelar ale mainii drepte, pornind din crestet, pe carari radiale. Maseaza trei puncte de presiune pe fiecare carare (radial).

Relaxarea cefei

Masajul calmeaza, relaxeaza, deblocheaza si incalzeste scalpul. in plus, ajuta la eliminarea toxinelor si ofera o stare de relaxare profunda.

Pozitioneaza mana stanga pe cap pentru sprijin. Maseaza usor cu pumnul drept, pornind de la baza craniului in jos, spre ceafa. Procedeaza astfel de 3 ori, apoi schimba mana si repeta de 3 ori.

Miscare pentru calmare

La final, pentru ca energia sa se distribuie in mod armonios, urmeaza acesti pasi. Pozitioneaza mainile vertical, in laterale, cu degetele in sus. Actioneaza cu o presiune usoara de-a lungul capului in jos, intai cu palma apoi cu degetele spre gat sti continua spre umeri.

Aceste tehnici de masaj sunt concepute de specialistii System Professional pentru a activa functiile scalpului. Urmeaza-le si revitalizeza-ti podoaba capilara in doar cateva minute!

Pret: Balance Energy Serum System Professional: 315 RON

Balance_Energy-Serum_100ml_Box_12112014.psd

Comments

comments