Inceputul verii aduce in magazinele Lidl cea de-a patra colectie „esmara by Heidi Klum“, #LETSLOVESUMMER, disponibila incepand cu 21 iunie. Colectia special creata pentru sezonul cald include produse cu o varietate de imprimeuri si culori, la preturi specifice Lidl. Piesele cheie in stil boem conving prin croiurile moderne si posibilitatile nelimitate de a fi combinate.

Cea de-a patra colectie „esmara by Heidi Klum“ da startul verii si o transforma in „Summer of Love”. Noua colectie include articole pentru femei, cu marimi intre 34 si 44 si articole pentru fetite, cu marimi intre 86 si 116. Toate articolele liniei vestimentare au un aspect vaporos, din materiale usoare, ideale pentru vara, iar imprimeurile colorate si finisajele cu franjuri scot in evidenta noua colectie

Pentru mine este important ca piesele cheie ale colectiei sa poata fi combinate intr-o varietate de tinute de vara: pe timpul zilei o tinuta relaxata formata din pantaloni scurti cu diferite modele si un top simplu kaki, iar seara o rochie maxi jucausa cu o pereche de sandale din piele. Cea mai buna parte, insa, este ca linia include atat articole pentru femei cat si versiunile Mini-Me pentru cei mici“, a declarat Heidi Klum.

Vaporos, usor si lejer

Stilul lejer specific Californiei, unde locuieste Heidi Klum, este una dintre tendintele momentului. Prin rochiile maxi din materiale fluide, tricourile cu model sau simple, top-urile si pantalonii scurti cu imprimeuri rafinate, jeansii cool si sandalele usoare din piele, colectia ofera piese cheie pentru nenumarate combinatii vestimentare, la preturile specifice Lidl, cuprinse intre 17,99 lei si 99,99 lei.

Startul vanzarilor: 21 iunie 2018

Colectia #LETSLOVESUMMER va fi disponibila in magazinele Lidl din intreaga tara, incepand cu 21 iunie, in cadrul „Lidl Fashion Week“. Pe langa incaltamintea (cu marimi cuprinse intre 37 si 41) si imbracamintea pentru femei (cu marimi cuprinse intre 34 si 44), colectia include si produse pentru copii.

Colectia #LETSLOVESUMMER este disponibila la nivel international, in 28 de tari si in SUA.

Comments

comments