Sunt seri in care ajung atat de obosita acasa incat tot ce imi doresc este un dus rapid astfel incat sa ma rostogolesc cat mai repede catre pat si sa dorm neintoarsa pana dimineata. In astfel de momente imi propun ca a doua zi sa fiu cat se poate de matinala si sa ma trezesc cu noaptea-n cap pentru a imi spala parul. In unele zile chiar imi iese. Insa de cele mai multe ori o dau in bara, opresc alarma care imi suna de voie la ora 5, trag patura pe mine, ma intorc pe partea cealalta si mai trag un pui de somn (nu stiu de ce, dar acesta mi se pare cel mai dulce) pana pe la 7-8.

Cum reglez problema cu parul meu intr-o astfel de situatie? Am un ajutor de nadejde despre care v-am spus in instastories de fiecare data cand am prins ocazia – este vorba despre samponul uscat NIVEA Fresh Revive care reuseste sa absoarbe sebumul, oferind parului un plus de prospetime instant si volum, fara a lasa reziduuri de produs.

sampon uscat Nivea Cosanzene

In clipul postat saptamana aceasta pe Youtube gasiti doua variante de impletituri minunate pentru zilele in care nu aveti timp sa va spalati parul.

Comments

comments