Lifestyle, Travel

Zen in Veliko Tarnovo

Mi-am facut o promisiune ca in fiecare an de ziua mea sa fac ceva diferit; sa evadez din rutina si sa ma simt libera. Aveam nevoie ca ziua mea sa fie fara complicatii… si tare imi doresc ca acest angajament sa functioneze.

Anul acesta am mers in Veliko Tarnovo, un orasel din Bulgaria. Distanta pana acolo este fix cat distanta pana in Brasov, numai ca se ajunge putin mai greu; trebuie sa treci de vama si de punctele de control, exista numeroase restrictii de viteza pe drumul catre Veliko si, fiind intr-o tara straina, esti nevoit sa acorzi mai multa atentie cand esti la volanul masinii. Obositor, dar merita!

Eram destul de reticenta pana sa ajungem acolo si nu ma asteptam sa fiu deloc impresionata. Lucrurile s-au schimbat complet in momentul in care am intrat intr-un mic tunel.. si am iesit intr-un loc parca pictat.

Multi spun ca seamana cu Sighisoara noastra, eu nu vad care este asemanarea. Oraselul este mai degraba o copie (mica, ce-i drept) a lui Monte Carlo sau chiar a zonei Cinque Terre din Italia.

Recent am mai descoperit un mic satuc din apropierea acestei minunate oaze de liniste am promis ca ne vom intoarce pentru a il vizita; cateva zile de odihna in aceasta zona te fac sa uiti de probleme si sa te incarci cu energie pozitiva.

Eu am fostcu zambetul pana la urechi tot timpul, simtindu-ma ca un copil care a uitat de griji si pentru care fiecare lucru are o rezolvare.

Let there be Zen!

Am purtat: bluza din in Urbanik, jeans si pantofi Zara, ceas Massimo Dutti, coronita cu flori luata de la primul magazin in care am intrat.

DSC_0247 DSC_0252 DSC_0284 DSC_0290~2 IMG_8762 IMG_8763 IMG_8846 IMG_8869

ice

 

Comments

comments

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply