Ingrijirea parului, Recenzii, Tips and tricks

Tratamentul profesional de hidratare pe care il putem face si acasa

Dupa toata nebunia cu transformarea ombre, mi-am dat seama ca parul meu este mai uscat decat de obicei (d’oh), in special in zona varfurilor. Desi nu a fost deteriorat sau ars pe parcursul procesului de decolorare, firul de par se simte un pic mai aspru si mai dur.

Nu am vrut sa pierd timpul si sa astept sa isi revina de unul singur, asa ca am hotarat sa ii dau un mic ajutor si am mers la salonul Studio Fistic pentru un tratament de hidratare ca la carte. Procesul mi-a fost explicat pas cu pas astfel incat sa il pun si eu in practica acasa.

inainte hidratare

Pasul 1: Spalarea si aplicarea unei masti de par hidratante

Am inceput cu spalarea parului cu un sampon pentru par uscat; imediat am aplicat masca Wella SP de la radacina pana la varfuri si am stat cu un prosop umed infasurat in jurul parului timp de 10 minute, aplicand din cand in cand apa calduta pe el (ajuta la deschiderea cuticulei firului de par si hidratarea are loc in profunzime).

Pasul 2: Folosirea unui ulei de par

Am continuat cu aplicarea Velvet Oil Londa, un ulei cu formula usoara, care ajuta la restructurarea si repararea firului de par si am stat 10 minute la casca cu aburi. Urmatorul pas a fost pieptanarea parului si clatirea in abundenta (cu apa mai rece la inceput si apoi mai calduta – pentru a inchide cuticulele firului de par).

*daca incercam acest tratament acasa, putem folosi uscatorul de par la o temperatura medie (nu trebuie sa fie foarte ridicata pentru a nu arde firul de par), plimbandu-l pe toata lungimea firului de par (pe sectiuni).

Am uscat bine cu uscatorul (fara perie, fara pieptan, fara nimic); parul meu era foarte matasos si drept incat parea indreptat cu placa. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut cum arata… De obicei, cand folosesc uscatorul acasa am parul atat de infoiat incat pana si o vrajitoare ar lua-o la fuga daca m-ar vedea (asa ca imi intelegeti fericirea ❤).

DUPA TRAT

La final am facut bucle… care au rezistat patru zile 🙂

Detalii Studio Fistic

Adresa: Str. Drumul Taberei, nr. 29
Telefon: 021/725.24.03,0740.161.618
Email: studio.fistic@gmail.com

Facebook: Studio Fistic

Orar:
Luni – Vineri: 9:00 – 21:00
Sambata: 9:00 – 18:00

Comments

comments

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply