Acest par nu este photoshopat… De fapt, acest trend poate schimba radical modul in care ne vopsim. 2015 a fost anul tendintelor de par destul de ciudate si diferite; si se pare ca aceste trenduri continua si in 2016. De la nuante curcubeu la ombre pumpkin spice si chiar nuante galaxy… nu exista combinatie de culori de care sa nu fi auzit in anul care tocmai s-a incheiat.

glow1

foto: lovelydotasia, Instagram

Iar 2016 nu se lasa mai prejos… la doar cateva saptamani de la inceperea noului an, avem un nou trend pe Instagram: parul curcubeu care straluceste in intuneric.

Cunoscut si ca Blacklight Hair, trendul alimenteaza dorinta tinerilor de a iesi in evidenta; asadar, aceste nuante colorate pe timpul zilei se transforma intr-un adevarat spectacol in momentul in care sunt puse sub o lumina fluorescenta.
Glow in the dark este o tendinta interesanta care nu iti va deteriora firul de par, insa este de stiut ca nuantele puternice tind sa pateze blondul parului.” – a declarat Meaghan Frayne, stilist la salonul Angelo David din New York pentru Mashable.

glow2

foto: rainbowmegz, Instagram

glow3

foto: the_princess_of_hair, Instagram

glow4

foto: pastel_beauties1, Instagram

glow5

foto: hairbykaseyoh, Instagram

glow6

foto: rainbowmegz, Instagram

 

 

Comments

comments