Recenzii

Par pastel chiar la tine acasa? Sigur ca se poate!

Nu credeam niciodata ca o sa am un par de basm. Oamenii de la Wella Professionals mi-au propus recent sa incerc o culoare de vara pentru parul meu. Nu am stat prea mult pe ganduri si am acceptat provocarea.

Am ales nuanta SuperPetrol din noua gama ColorFreshCreate si a iesit un verde pastel minunat.

Portofoliul este format din 12 nuante vibrante si o nuanta fara pigment. Poti alege culori sofisticate – de la tonuri stralucitoare si indraznete pana la nuante delicate si pastelate.

Eu am folosit jumatate de tub de nuanta si un tub intreg de nuanta fara pigment astfel incat sa imi ajunga pe firele de par blonde. Am amestecat cele doua tuburi si am aplicat imediat pe par cu ajutorul unei pensule. Mi-a fost teama sa stau foarte mult cu vopseaua pe par pentru ca era pentru prima data cand incercam o schimbare de look acasa si nu voiam sa rad si sa plang in acelasi timp cand m-as fi vazut in oglinda, motiv pentru care am stat doar 5 minute cu vopseaua pe par, apoi am spalat bine cu sampon si am aplicat un balsam din gama Wella Invigo Color Brilliance.

Ultimul pas: am tamponat parul cu un prosop si l-am uscat complet.

Mai am doua tuburi de vopsea si abia astept sa le consum. Data viitoare voi sta chiar mai mult pentru o nuanta mai intensa.

Color Fresh CREATE ofera posibilitati nelimitate de colorare pentru a transforma orice inspiratie intr-o culoare personalizata si sofisticata.

Color Fresh Create inseamna:

Pasteluri Minunate

Avand la baza tehnologia True-to-Tone, Color Fresh CREATE se estompeaza in timp si se transforma in nuante pastelate dupa fiecare spalare. Acest lucru este posibil datorita pigmenților selectați cu atentie, care evita decolorarea brusca a culorii. Culorile semi-permanente expresive se estompeaza treptat si dureaza pana la 20 de spalari.

In plus, formula special conceputa fara amoniac, parfum sau peroxid permite utilizarea unui numar nelimitat de tehnici de colorare.

Pigmenti vibranți

Color Fresh CREATE penetreaza cuticula, nuantand fiecare suvita in parte. Fiecare nuanta este saturata cu un numar minim de tipuri de pigmenti. Acest lucru ofera o puritate maxima si asigura o estompare treptata a culorii.

Comments

comments

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply