bubble braid impletituri simple
Coafuri pas cu pas

Bubble braid spic sau coafura de un minut

Nu este o impletitura si poate fi facuta de orice persoana. Aceasta coafura dureaza doar un minut, arata extraordinar de bine si poate fi purtata in orice moment al zilei.

Singurele accesorii de care avem nevoie sunt cateva elastice subtiri in nuanta firului de par.

Cum se realizeaza bubble braid spic?

Pasul1: Luam o sectiune de par din zona calotei si o prindem cu un elastic subtire.

Pasul2: Acesta este un pas optional. Pentru ca impletitura sa fie mai eleganta, luam o suvita de par foarte subtire, o trecem de cateva ori in jurul elasticului pentru a il ascunde, apoi o prindem si pe ea cu elasticul respectiv.

Pasul3: Coboram cativa centimetri si adaugam la sectiunea principala de par doua suvite laterale. Prindem cu un elastic subtire, pe care il ascundem asa cum am mentionat mai sus.

Pasul4: Repetam acest proces; cand ajungem sa nu mai avem suvite de par de adaugat, prindem doar sectiunea de par principala cu elastic. Continuam pana ajungem cat mai aproape de varfuri.

Pasul5: Tragem usor de suvite pentru a crea acel efect de balon.

Pasul6: Folosim spray fixativ NIVEA Volume Care, care ne va ajuta sa avem o coafura plina de volum pe tot parcursul zilei. In plus, acest produs ingrijeste fara sa usuce si protejeaza parul de factorii externi.

Incearca si tu aceasta coafura si posteaz-o pe contul de Instagram cu hashtagul #cosanzene. Cele mai reusite impletituri vor fi repostate pe conturile oficiale de Facebook si Instagram Cosanzene.

Comments

comments

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply